maanantai 21. toukokuuta 2012

run to the moment and set me free (mm. kisat)

Perjantaina Vikillä ja Helkalla oli vapaapäivä ja molemmat saivatkin tarhailla tavallista pidempään. Fasun kanssa kävin ilman satulaa lähimaastoissa tekemässä jonkun vajaan tunnin lenkin. Pyörin aluksi hetken ympyrällä, jossa otin kaikki askellajit läpi. Sen jälkeen kiipeilin muutaman lähistöllä olevan pikkumäen ja kävin laukkailemassa hiekkasuoraa edes takaisin. Poni oli oikein innoissaan, mutta jarru toimi kuitenkin hyvin, vaikka menin kolmipaloilla :) Lauantaina maastoiltiin aluksi kolmestaan Erikan ja Ellan kanssa, jonka jälkeen mentiin omille pellolle työskentelemään aika nopsakasti kaikki askellajit läpi.

Juoksutettiin hetki lauantaina. Helka teki hienoja liikkeitä!Ilkeät ötökät olivat saaneet tämmöstä aikaan alle päivässä!

Tämä loimi tarttui mm. mukaan perjantaina heppakaupoilta :)


Sunnuntaina olikin sitten vuorossa Vikillä & Fasulla kilpailut. Luokkana oli pelkkä 80cm.Tämmöinen pikkunen nähtiin sunnuntaina :')© Elisa Kolhonen

© Elisa Kolhonen

Ei ollu oikein mitään hyvää ruusukekuvaa kellään ):

Takaisin tallille päästyämme grillattiin ja sen jälkeen olikin Erikan ja Helkan vuoro päästä lenkille! Erika meni ensin ponin kanssa riimuilla, joka sujui aluksi hyvin, kunnes lähti taas "possuiluvaihde" päälle.. :D Helka saikin sitten suitset päähän ja yritti vielä aluksi hangoitella vastaan, mutta jätti pian possuilut taka-alalle. Erika hyppäsi muutamisen kerran ojia ja vesihautaa, joiden päälle laitettiin pikkupysty. Sitten siirryttiin kentälle.

Kentällä Erika tuli aluksi jumppasarjaa, jonka takaosaa nostettiin muutaman kerran. Korkeimmillaan okseri olikin 90cm. Tehtiin sitten nopsakasti pieni rata kentälle, sisältäen muutaman esteen. Innarin jälkimmäinen osa oli 70cm, okseri 85cm ja pysty 95cm. Erika tuli tehtävän pari kertaa, jonka jälkeen otti vielä muutaman pienemmän hypyn. Kerran Erikalta lähti okserin jälkeen tasapaino, jonka lopputuloksen näättekin sitten videolta... :D Yleisesti parivaljakolla meni kyllä tosi hyvin. Tästä on hyvä jatkaa etiäppäin!27pv onkin sitten harjoitusesteet ja näillä näkymin Helkakin pääsee mukaan! Helka menee luokat 50-60cm & 70cm ja me Ellan kanssa Vikillä & Fasulla 70cm & 80-90cm. Kesäkuu onkin erittäin todennäköisesti sitten kisojen osalta kokonaan lomaa. Miulla on nyt muuten aluelupiin tarvittavat kvaalit kasassa, joten pitäisi nekin jossain vaiheessa anoa. Ellalla ne onkin jo. Tämän viikon suunnitelmista en osaa vielä pahemmin mitään sanoa, muttei kuitenkaan kotona hypätä mitään suurempaa ennen kisoja. PS. Muistakaahan blogissamme oleva arvonta!

Alkukauden miun & Fasun ruusukesaldo :D

18 kommenttia:

 1. Jee hyvä työ! Mul on tältä kaudelta kaks ruusuketta Rullen kanssa ja kaks Walman kanssa :D Kyl me teidät kiritään ;)

  VastaaPoista
 2. vau vau vau miten super tuo Helka on ! ja hienosti parit ruusukkeet ;) kivoja videoita ja hienosti tuo rata tuossa videossa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, Helka on! :) Kiva kuulla, että postaus miellytti ja suurkiitokset kommentistasi!

   Poista
 3. vittu toi shetlanninponi hyppää!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, Helkalla on kyl ihan hyvin kapasiteettia shettikseksi :)

   Poista
 4. Hurrjan vauhdikkaita oli teidän suoritukset! Onnea sijoituksesta. :-) Heii ja miulta löytyy myös teistä kuvia eilisistä kisoista, http://kuvattu.kuvat.fi/kuvat/2012/Seuraestekilpailut%2C+Valkeala/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, ponit oli innoissaan :') Ja kiitos niin onnittelusta kuin kuvistakin! Tosi hyvälaatuisia kuvia!

   Poista
 5. Hienosti meni kisat, mulla on teistä pari kuvaa :). Laitanko ne minne?

  VastaaPoista
 6. Hienot kummatkin radat vikin kuin myös fasun :) ! Ja ihanaa tua helkan touhu, hyvin erika pysyy kyydissä, vaikka pari kertaa tulikin alas. :) Menestystä teille kaikille kolmelle !

  VastaaPoista
 7. Siis oikeesti tota sun ja Fasun yhteistyötä ei voi ku ihailla! Vaikka nyt yks tippumine tuliki, mut niitä nyt sattuu parhaimmillekki. Sun ratsastus on niin rauhallista ja varman näköstä, toivottavasti sut nähää isommilla radoilla, teillä on ratsukkona siihe EHDOTTOMASTI potentiaalia:) Oon kateelline oikeesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, voi kiitokset! :) Joo se koko lähestyminen levisi vähän ja vähän enemmänkin käsiin, mutta ei voi minkään! Pikkuhiljaa oisikin tarkoitus siirtyä kilpailemaan vähän isompia luokkia ja isompiin kisoihi (alue), mutta hiljaa hyvä tulee :) Mutta kiitokset sinulle kannustavasta ja positiivisesta kommentistasi!

   Poista
 8. Huijui miten te uskallatte hypätä noin korkeita!? Eikö Erikaa ja Elinaakaan pelota hypätä Helkalla noin isoja esteitä! :o mut tosi hyvin se hyppää :)! Samoin Fasu ja Viki. Katselin tässä näin että Kymijoenratsastajien sivuille oli tullut kilpailukutsut sunnuntain kilpailuihin, siellä näin teidän kaikkien kolmen nimet. TSemppiä kisoihin! Varsinkin Erikalle ja Helkalle 70cm ja teille kahdelle 80-90cm! Millä tavalla aattelitte tehdä postauksen näistä sunnuntain kisoista? (:

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä se ole pahemmin uskaltamisesta kiinni, kun tietää että esteet on kuitenkin kapasiteetin sisällä :) Eikä niitä taida pahemmin pelottaa, kun tietää kumminkin mihin poni pystyy ja luottaa siihen. Mutta kiitokset sinulle kommentistasi ja tsempeistä! :) En osaa vielä sanoa mimmosta postausta tulossa, mutta ainakin radat videolle.

   Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)