maanantai 3. huhtikuuta 2017

muutosta selvitty kunnialla (++ lippuarvonta!)

Meille kuuluu itseasiassa tällä hetkellä oikein hyvää. Klinikkakäynnistä on kulunut pian kolme viikkoa ja pikkuhiljaa palaillaan takaisin normaaliin treeniin. Selästä käsin ei olla vielä laukkailtu, mutta tarhassa F on rallannut varmaan sitten senkin edestä.. :D Raviakin ollaan otettu ratsain vielä aika maltillisesti - mielummin ottaa varman päälle, ettei vaan tulisi turhaa takapakkia. Penetrol -kuureja on ehtinyt jo muutama ollakin ja parin päivän päästä aloitetaan taas uusi. Edelleen jaloissa on tosin hiukan nestettä, mutta Fasulla on aina ollutkin jonkin verran nestettä jaloissa eli ei syytä huoleen. 


Viime perjantaina muutettiin takaisin tallille, jossa Fasu asui aikaisemmin v. 2011-2014. Tuttu paikka ja tutut kaverit niin muutto sujui oikein mallikkaasti! Vanhimmat blogin lukijat varmasti muistavatkin kyseisen tallin ja sen asukkaat; lämppäritamman Vikin ja shettistamman Helkan, jotka blogin alkuaikoina esiintyivät paljon blogissa. 


Alunperin oli tarkoitus siirtää Fasu tuohon vain kesän ajaksi, mutta katsotaan syksymmällä sitten tilannetta uusiksi. Poni on ollut niin onnellinen päästessään kavereiden kanssa tarhaamaan ja ovatkin Vikin kanssa kuin oikeat rakastavaiset konsanaan.. :D Kokoajan pitää olla kihnuttamassa, eikä malttaisi hetkeäkään olla toisistaan erossa. Alkuun Viki oli vähän varovaisempi Fasun suhteen, mutta nyt ovat taas ihan kuin paita ja peppu.Muuttopäivästä pieni videokooste:Lauantaina käytiin Vikin ja Hennin seurana n. puolen tunnin kävelylenkki maastossa ihanassa kaatosateessa. Kovin kauaa siellä ei tosiaan tarennut olla kun hetkessä kastuttiin ihan litimäriksi. Näitä mukavia harrastuksen iloja! Eilen Henni liikutteli poitsun kevyesti kentällä, kun itse olin aamusta iltaan kiinni töissä. Fasu oli yllättänyt kuulemma oikein positiivisesti ja ollut todella hyväntuntuinen ratsastaa. Ei ihmekkään, että ponilla on motivaatio enemmän kuin kohdallaan kun toinen on joutunut olemaan kevyemmällä melkein kuukauden.

Nyt vaan kiitos paljon lämpöisiä päiviä, että saadaan kenttä ja tarha kuiviksi!

Tänään meillä tuli Fasun kanssa 6 vuotta täyteen - mihin tämä aika onkaan oikein mennyt!? Tuntuu, että vastahan Fasu minulle tuli, ei siitä nyt ainakaan kuutta vuotta voi olla.. :D Täytyykin ihan ryhdistäytyä ja tehdä jonkinlainen erikoispostaus ponin historiasta/meidän alkuajoista vuosipäivän kunniaksi niin saadaan vähän enemmän eloa tänne blogiin. Töitä on tosiaan viime aikoina riittänyt enemmän kuin hyvin, jonka takia täällä on ollut hiljaisempaa. Kesällä aion kuitenkin ottaa vähemmän töitä vastaan niin eiköhän me tästä vielä aktiivistuta pikkuhiljaa!


2011 - hiukan poni kyllä tuosta vaalentunut vuosien varrella!

Sama porukka pitkästä aikaa taas koolla (harmikseni en parempaa kuvaa löytänyt). Tämä kai joskus 2011-2012?

Loppuun vielä pikainen arvonta! Sain Playsson.netin kautta teille lukijoille arvottavaksi lippuja Tampereen hevosmessuille, jotka järjestetään nyt tulevana viikonloppuna 8-9.4. Yksi onnekas voi voittaa kahden lipun lippupaketin (arvo yht. 40e), joilla pääsee osallistumaan messuille joko lauantaina tai sunnuntaina. Liput noudetaan suoraan ovelta ja lippukisa päättyy torstaina klo. 21.00, jonka jälkeen arvon voittajan ja otan häneen yhteyttä sähköpostitse.

Osallistuaksesi kommentoi tähän postaukseen sähköpostiosoitteesi ja (etu)nimesi :) Onnea arvontaan!

22 kommenttia:

 1. Onnea kuudennen vuosipäivän johdosta! :)

  lottarahikkala@gmail.com
  Lotta

  VastaaPoista
 2. gabriella@luukku.com
  Minna

  VastaaPoista
 3. Saana
  saanaaa(at)icloud.com

  VastaaPoista
 4. Eva :)
  eva.inginen@gmail.com

  VastaaPoista
 5. Mukana arvonnassa! :)
  Salla
  viitala.salla@gmail.com

  VastaaPoista
 6. Sara
  sarsulite@gmail.com
  Oli tosi kiva postaus myös!

  VastaaPoista
 7. Johanna parikkajohanna@gmail.com

  VastaaPoista
 8. Onpas siellä jo keväistä! Täällä on vielä lunta ja jäätä.. ei onneks paljoa!

  Outi
  outikoskela80@gmail.com

  VastaaPoista
 9. Mukana arvonnassa ehdottomasti!
  Olga/ilonpilketta@gmail.com

  VastaaPoista
 10. helllu.tikka@gmail.com ja Helena T

  VastaaPoista
 11. Susanna Honkanen
  susannahuippu@gmail.com

  VastaaPoista
 12. Johanna Honkanen
  jossu180@gmail.com

  VastaaPoista
 13. Tuonne messuille olisi kyllä ihana päästä shoppailemaan! :D
  Vvilmawa@gmail.com

  VastaaPoista
 14. Arvonta suoritettu! Sähköpostiosoite ronnipinja@gmail.com voitti, onnea! :) Otan sinuun pian yhteyttä sähköpostitse.

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)