maanantai 30. tammikuuta 2017

irtojuoksutuksen riemuja


Perjantaille oli luvattu niin mainiota säätä, että päätin pitää Fasulle kevyemmän päivän irtojuoksutuksen merkeissä ja napata kameran mukaan tallille. Alkuviikko olikin ollut suhteellisen tehokas, joten ihan tarpeeseen tuli tähän väliin yksi rennompi liikutus. Pääsin tosin vasta kahdelta töistä, jolloin aurinkokaan ei paistanut enää kentälle, mutta ihan kivoja kuvia tuli kuitenkin. Alkuun käveltiin n. 10min kenttää ympäri, jonka jälkeen päästin poninviikareen vapaaksi ja voi sitä riemun määrää taas! Paljoa ei kyllä tarvitse edes maiskutella tuon perään.. :DVähän on karvat kuluneet joistain kohdista, vaikka lapasuojustakin ollaan ahkerasti käytetty ja poni on lisävitamiineja syönyt.

Lopuksi poni malttoi hölkkäillä rennommin ja siirtyikin ravailemaan pienemmälle ympyrälle ympärilleni!Aikataulu tuli aika pahasti vastaan kun lupauduin menemään vielä illaksi töihin, eikä tallille jäänyt kuin vajaa tunti aikaa ennen kuin piti olla jo seuraavassa paikassa. Mielelläni en ponille kovin usein vapaita pidä, mielummin liikuttelen sen sijaan kevyesti esim. käyntilenkeillä. Nytkään en suostunut joustamaan suunnitelmastani kun olin jo pari päivää aiemmin päättänyt, että perjantaina juoksutetaan ja kuvataan.. :D Mutta onneksi harvoin on ihan näin kiireisiä päiviä!


Vertailun vuoksi vuosi sitten otettu rakennekuva. Onhan F nykyään paremman näköinen, alakaula tosin voisi olla pienempi.

Kaisu oli käynyt Fasun kanssa lauantaina pellolla ja oli kyllä tosi nätti sää silloinkin - ainakin kuvauksellisesti! Miten sattuukin meille aina hirveän sumuiset ja synkät kelit silloin kun ollaan Hennin kanssa menossa kuvailemaan.


Loppukevennykseksi vielä poniviikareen rallitteluja parin vuoden takaa:


2 kommenttia:

  1. Hassua, tuntui kuin olisin katsonut omaa eestiläistäni tuossa irtojuoksutusvideolla kun se käyttäytyy tismalleen samalla tavoin. :D Minun ponini tosin on ihan eri värinen ja vähän muhkumpi kuin Fasu eli muuten ei ole samaa näköä.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha, hassut ponit! Fasukin on puoliksi arabi, joka ilmenee välillä aika hyvin luonteessa.. :D Mutta kiitoksia siulle kommentistasi!

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)