lauantai 14. marraskuuta 2015

Hevosen omistajuus -kuvahaaste

Jessica ja Anni haastoivat minut mukaan "Mitä hevosen omistaminen on?" -kuvahaasteeseen, joka onkin ollut aika suosittu haaste nyt viime aikoina hevosblogien keskuudessa. Ja tietysti tartun tilaisuuteen, eli kiitokset vielä molemmille haasteesta! Saadaankin samalla mukavaa pientä vaihtelua blogiin vanhempien kuvien merkeissä.

Haasteessa tehtävänä siis on...


 1. Valitse neljä kuvaa, jotka vastaavat mielestäsi parhaiten sanoja luottamus, onnistuminen, epäonnistuminen sekä todellisuus.
2. Neljän kuvan jälkeen valitse yksi vapaavalintainen kuva sekä valitse siihen kuvaa parhaiten kuvaava sana.
3. Haasta mukaan viisi bloggaajaa, joilla on oma hevonen!

Pienenä poikkeuksena laitan jokaiseen kategoriaan kaksi kuvaa.. ;D En myöskään haasta ketään tiettyjä henkilöitä, vaan jokainen joka vaan haluaa tehdä tämän - olkaa hyvä!

LUOTTAMUS
ONNISTUMINEN
Osallistuttiin 2013 Fasun kanssa ensimmäistä kertaa derbyluokkaan (vanha postaus kys. kisoista), jossa alkurata ratsastettiin kentällä ja loppurata pellolla. Vähän F oli kysymysmerkkinä kun kuski "kesken radan" kurvasi kentältä pois pellolle, jonne oli rakennettu epäilyttävän näköisiä esteitä. Mutta kaikesta mentiin puhtaasti yli ja olin hirveän ylpeä ponista! Lopulta sijoituttiin luokassa toiseksi kun kuskin typerän virheen takia pudotettiin uusinnan viimeinen este. Tätä edellisissä kisoissa kävi sama viimeisen esteen kirous - aikaa olisi kyllä ollut vielä varmistella, mutta kuski päättikin vetää mutkat suoriksi. No jos sitä joskus vaikka oppisi virheistään.. :D

EPÄONNISTUMINENKuvasarja, mutta menköön. Tämä kisakausi ei tosiaankaan alkanut hyvin kuten kuvista näkyy. Tuossa olisi voinut käydä paljon huonomminkin, onneksi selvittiin suht vähällä! Puikkoluun murtuma, sekä toinen hankkarivammoista on täysin parantunut, toista hankkarivammaa parannellaan edelleen.


Tämä kuva oli pakko laittaa mukaan kun tuli vastaan arkistojen kätköistä. Tarkoituksena oli tosiaan laittaa Fasun selkään arnikaa, mutta erehdyinkin purkista ja Fasu saikin selkäänsä monivitamiiniliuosta, hups.

TODELLISUUS


"Niin tylsäääää....", tuumii F

Fasu taitaa oikeasti pitää mamman juttuja ihan höpöhöpönä.

BONUS: IRTI PÄÄSTÄMINENNiin valitettavaa kuin se onkin, myös luopuminen kuuluu hevosen omistajuuteen jossain vaiheessa elämää. Filly ei tosin ollut omistuksessani, mutta poitsu oli ylläpidossa minulla vuoden 2010-2011 jolloin opin paljon hevosen omistamisesta ja siihen liittyvistä hyvistä kuin huonoista asioista (kuten esim. äkillisistä klinikkareissuista..) Kävin pitkästä aikaa tänä kesänä Ifiä moikkaamassa ja olikin ihana nähdä poitsu pitkästä aikaa. Harmillisesti heinäkuussa Filly jouduttiin lopettamaan ja nykyään hän laukkaileekin ikivihreillä niityillä ♥

3 kommenttia:

 1. Kävitkö milloin Fillyä kattomassa? Oliko se muuttunut mitenkään? :) Harmi, kun on lopetettu.. :'(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heinäkuussa :) Kävin vain tarhassa pyörähtämässä ja rapsuttelemassa, ehkä hiukan lihaksettomampi kun ei ollut enää niin aktiivisella käytöllä. Jeps, Ifikään ei ollut kuin Fasua vuoden vanhempi :(

   Poista
 2. Jätkä oli kumminkin viime talvena tositosi lihakseton.. :(

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)