tiistai 30. joulukuuta 2014

bannerikilpailun tulokset (+ pieni äänestys!)

Nyt päästään vihdoin ja viimein bannerikilpailun tulosten pariin! Jouluaatto ja -päivä meni Kouvolassa ja viikonloppu hurahtikin töitä tehdessä, enkä koneelle ole edes ehtinyt. Sunnuntainakin heräsin jo kuudelta aamulla töihin, välissä kävin pari tuntia kotona nukkumassa ja syömässä, jonka jälkeen menin toisiin töihin ja pääsin sieltä vasta yhden aikoihin yöllä pois. Uusivuosi ja uudenvuodenpäivä menee myös aika pitkälti töiden parissa, että tänä vuonna jää ainakin juhlimiset väliin. Onneksi minulla ei ole kuin nämä muutamat päivät tätä toista työtä ja onneksi Annika on pystynyt välillä auttelemaan Fasun hoidossa :)


Pidemmittä puheitta siirrytäänkin bannerikilpailun tuloksiin. Osallistujia tuli tähän kilpailuun vähemmän kuin aiemmin ja jouduinkin pidentämään osallistumisaikaa hiukan, kun osaanottajia oli sen verran niukasti. Kivoja bannereita olitte kuitenkin tehneet, hurjan paljon kiitoksia kaikille osallistuneille ja onnea sijoittuneille! :)

1. sija, Ida / Onnea etsimässä

Ida teki kaksi hienoa banneria ja ajattelinkin pistää pienen äänestyksen pystyyn, kun en osannut valita näiden kahden väliltä. Postauksen lopussa on äänestyslomake, sekä banneriehdokkaat!Ida kuvailee blogistaan näin: "Kun hevosenomistajasta tuli ratsastuskouluoppilas. Niin voisi kai blogia yhdeltä kantilta kuvailla. Oman hevosen poismenon jälkeen matka kävi ratsastuskouluun, mikä on oikeastaan hyvä asia. On taas hyvä ratsastaa valvovan silmän alla.

17-vuotiaan tytön blogi ilman tiettyä aihetta. Ei mulla ole käsitystäkään, mitä tänne kirjoittelen, mutta blogin pitäminen on mukava tapa tuoda ajatuksiaan esille sekä jakaa kuvia. Blogi on vielä alussa, joten tästä voi tulla vielä vaikka mitä!"

Itse pidin paljon Idan blogista, vaikkei siellä kovin paljon sisältöä vielä ollutkaan blogin ollessa sen verran uusi. Ida kirjoittaa sujuvasti, sekä selkeästi ja blogin tekstejä onkin mukava lukea. Ulkoasu on aika yksinkertainen ja siisti, värimaailma oli mieleeni sopivan rauhallinen. Erityisesti pidin hyvälaatuisista, isoista ja hienoista kuvista, sillä mielestäni ne ovat yksi tärkeimpiä asioita hyvässä blogissa. Videoita jäin tietenkin niiden ystävänä kaipaamaan ja mielelläni olisin lukenut edesmenneestä hevosystävästä enemmänkin. Kaikinpuolin sain oikein positiivisen kuvan blogista, käykäähän ihmeessä tutustumassa!

2. sija, Matilda / Elämää heppatyttönä3. sija, Erika / Maalissa taas voittajana


Voittajalle, sekä sijoittuneille on luvassa vielä blogiarvostelut. Otan teihin parin pvn sisällä yhteyttä!

Laittelen tähän lopuksi vielä muutaman muunkin kilpailuun osallistuneen bannerin:

Vallu / Cinna & Punaturkit


Janina / Teardrops


Anna / One step at a time

Tämäkin banneri pääsisi paljon paremmin oikeuksiinsa, jos pystyisin laittamaan sen tähän läpinäkyvänä.. Harmi!

Mea / Tamma Team


Kiitoksia vielä paljon kaikille osallistuneille! :)

Sitten päästäänkin itse "voittajabannereiden" pariin, eli pääsette tällä kertaa äänestämään kumpi näistä kahdesta päätyykään blogiin, kun itse en osannut millään päättää!

1. vaihtoehto, Beige


2. vaihtoehto, Sininen


Kumpi banneri on parempi?
 
pollcode.com free polls


Suuret kiitokset jo etukäteen kaikille äänestäneille! Pidetään äänestysaikana vaikkapa viikkoa, eli 6.1. laitetaan sitten ulkoasu vaihtoon ja uutta tilalle.

Miten on haluatteko myös kuluneesta vuodesta koostepostauksen?

4 kommenttia:

 1. Hienoja bannereita molemmat, 2. on kuitenkin mielestäni kivenpi! Olisi kiva jos tekisit vuodesta koostepostauksen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitoksia paljon kommentistasi ja mukava kuulla, että pidit! :')

   Poista
 2. Olisi mielenkiintoista kuulla koko vuodestanne sillä olen melko uusi lukija! Kiva ja laadukas blogi sulla:)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)