keskiviikko 13. elokuuta 2014

lähipäivien puuhasteluja (kuvapainoitteinen!)




Sunnuntaina kävin päivällä kuvailemassa ja katselemassa lähistöllä olleita kansallisia estekisoja - oli kyllä paljon hienoja ratsukoita ja suorituksia! Myöhemmin iltapäivällä kävin tallilla liikuttelemassa Fasun ja höntsäiltiin pääosin kevyesti kentällä eilisen jäljiltä. Alkuun ja loppuun venyteltiin pitkään eteen-alas ravissa ja laukassa ja kokonaisuudessaan poni oli miellyttävä ratsastaa, että mukavan rento!








Maanantaina käytiin Fasun kanssa heittämässä reilun puolentunnin lenkki maastossa, jonka jälkeen pyörähdettiin kentällä venyttelemässä ravissa ja laukassa. Eräs koiranulkoiluttaja tallin läheltä neuvoi minulle lyhkäisen lenkin, josta taidettiin kylläkin eksyä (..), mutta saatiin me jonkunlainen maastolenkki kuitenkin heitettyä! Ensi viikolla pitää varata rutkasti aikaa maastolenkille - tutkittavaa ja teitä löytyy kyllä ja paljon. Fasukin oli oikein innoissaan päästessään maastoon, vaikka jokunen "mörkö" vähän jännittikin.




Tiistaina pidin Fasulle vähän rennomman päivän - alkuun juoksutin poitsun liinassa, jonka jälkeen mentiin hetki kaulanarulla ja lopuksi vielä temppuiltiin ja työskenneltiin maastakäsin. Antaa kuvien ja videon puhua nyt enemmän puolestaan, videosta näkeekin paremmin noita temppuja ym. mitä F tällä hetkellä osaa! Muutama temppu siitä puuttuukin (mm. etujalalla osoitettuun esineeseen koskeminen), mutta laitetaan sitten seuraavaan vastaavaan videoon. Kaulanarun kanssa hölkkäiltiin pääosin ympäri kenttää, ei tällä kertaa tehty mitään sen jännempää. Poni käyttäytyi kyllä tosi asiallisesti ja oli oikein mukava kaikinpuolin!











Annika tosiaan liikuttelee tällä viikolla Fauskin ke-to ja su, itse suunnittelin hyppääväni poitsun kanssa nyt pe/la ja Iina lupasi meille pitää jonkunlaisen tunninkin. Ensi viikon alussa olisi satula-auto tulossa tännepäin, saas nähdä tuleeko se suoraan tuohon tallille vai joudutaanko matkustamaan jonnekin! Ensi viikon sunnuntaina olisi mahdollisesti myös alue-estekisat, mutta se on vielä auki päästäänkö myö sinne..

Ja vihdoin ja viimein olen saanut otettua kunnolla työn alle minun ja Fasun 3-vuotisvideon - eihän se ole kuin 4kk myöhässä.. Video on kuitenkin tällä hetkellä jo hyvällä mallilla ja saan sen tämän viikon aikana valmiiksi! Päästään vähän muistelemaan menneitä ;D



Mitäs piditte postauksesta? Onko postaustahti nyt näin vähän rivakampana parempi..? :)

12 kommenttia:

  1. On paljon mukavampaa, kun postauksia tulee useammin :) ja muutenkin on varmaan helpompi keskittyä yhden hevosen jutuista kirjoittamiseen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Paljon kiitoksia sinulle kommentistasi! =) Saa kyllä kirjoiteltua paljon perusteellisemmin, kun kirjoittelee vain yhden hevosen jutuista, eikä postauksetkaan venähdä ihan järjettömän pituisiksi.

      Poista
  2. Ja taas sitä ollaan hyppäämässä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Viimeeksi hyppäsin viime viikon la 9pv ja tällä viikolla aion hypätä lauantaina tai perjantaina (riippuen ihan säästä), jolloin hyppykertojen väliin jää melkein viikko. Eli kerran viikkoon hyppypäivä.

      Poista
  3. sulla ei musta ja Skidistä satu oleen kuvia? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, kuvailin pääosin A-areenalla, B-areenalla vain käväisin kuvailemassa yhden luokan alun, ennenkuin siirryin takaisin A-areenalle.. Näköjään kerkesin juuri pari ratsukkoa sinua ennen vaihtaa areenaa, voiku oisin tiennyt.. :/

      Poista
  4. Tää postaustahti on kivempi :) Ja sulla on ihan sairaan kiva blogi !! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset kommentistasi ja mukavaa, että pidät! :)

      Poista
  5. Kiva lukea teidän kuulumisia vähän useammin! Fasu näyttää hurjan valkoiselta nykyään. Ihania temppuja, melkein samat osataan meilläkin. ;)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukavempi päivitelläkin, kun ei tarvitse kirjoitella kerralla koko viikon (tai ylikin) kuulumisia! Fasu on kyllä vaalentunut hirveästi.. :D Ei sitä niin selkeästi huomaa kun ponin kanssa on ollut (melkein) päivittäin tekemisissä, mutta kun vanhoja kuvia katselee niin ero on kyllä merkittävä.

      Haha, noni! Seuraavaksi voitaisiin opetella tuo kumartaminen ilman namia ja espanjalainen käyntikin voisi olla ihan kiva joskus opetella.. ;D Hyvää aivojumppaa kyllä hevosille ja mukavaa vaihtelua, Fasu ainakin tykkää kovasti "temppuilla". Mutta paljon kiitoksia siulle kommentistasi!

      Poista
  6. Ihana video! :) Tuu ihmeessä sunnuntaina Kotkaan kuvailemaan jos on tylsää! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset, kiva kuulla että pidit! :') Haha, oispa vähän lähempänä niin äkkiäkös sinne ajelisin kuvailemaan! Mutta tsemppiä teille kisoihin :)

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)