maanantai 23. kesäkuuta 2014

tiivis katsaus viikkoon & bannerikilpailun tulokset!

Ollaan oltu tämä viikko pelkällä maastoilulinjalla, kun kenttä on ollut sen verran huonokuntoinen, etten ole viitsinyt siinä mennä. Aika pitkälti hiekkatie ja "koirankoulutuskenttä" (vanha hiekkakenttä, joka on ennen ollut koirankoulutuskenttä) painoitteinen on ollut tämä viikko, mitä nyt vähän kauempanakin on tullut käytyä. En viitsi päiväkohtaisesti alkaa koko viikkoa selittämään, ettei käy liian yksipuoliseksi/tylsäksi kun matskujakaan ei valitettavasti tältä viikolta suuremmin löydy. Päivät menevät lähinnä niin että käyn (aamu)päivällä liikuttelemassa Fasun ja hoitamassa sen iltajutskat (karsinan putsaus, vedet, heinät) valmiiksi ja loppupäivän olenkin sitten töissä. Kuvaajiakaan on vähän vaikea niihin aikoihin saada mut no can do, yritän kuitenkin saada parhaani mukaan jonkunlaista uutta matskua teille tänne blogiin :) Mikäli kenttä ei tuosta parane niin suunnataan tällä viikolla maneesiin pomppimaan, siitä sitten videota tulossa!


^Fasu tosiaan oli parin pvn sisällä onnistunut tiputtamaan molemmat takakenkänsä, joten mentiin sitten lenkkarit takajaloissa torstaihin asti ennen kuin kenkääjä tuli lyömään popot meille takaisin.

Keskiviikkona Sanna liikutteli Fasun ja suunnattiin kaksikon kanssa "koirankoulutuskentälle", jossa pystyi mainiosti menemään ja yllättävän hyvin poitsu malttoi myös keskittyä. Ratsastus meni kokonaisuudessaan oikein hyvin ja huonompaankin suuntaan poni näytti ja kuulemma myöskin tuntui hyvälle. 


Perjantaina hyppäiltiin vähän hiekkatiellä ja sain hienon neronleimauksen virittää puhelimen hetkeksi puuhun, että saatiin edes yksi video hypyistä, haha.. :D Fasu oli aika reipas tapaus (yllätys sinänsä), mutta malttoi yllättävän hyvin pelkällä kolmipalallakin. Alla hieno ja sitäkin hienompi laatuisempi hyppykuva suoraan videolta ja vieressä komeilee ponin oma juhannuksen toivottelukuva!Nyt sunnuntaina käytiin sitten heittämässä vähän reippaampi ja pidempi maastolenkki. Käppäiltiin tallin pihasta koirankoulutuskentälle ottamaan pienet alkuverkat, jonka jälkeen lähdettiin seikkailemaan ympäriinsä. Ravailtiin ja laukkailtiin aina kun eteen sattui sopiva hiekkatie, välillä jouduttiin tosin käppäilemään jonkin aikaa kävelytien reunassa. Oli kyllä mukavaa taasen heittää suht pitkä maasto, kun päästiin välillä ihan kunnolla baanattamaankin. Fasukaan ei meinannut välillä oikein pysyä nahkoissaan innostukseltaan - etenkin kun löydettiin pikku maastoestekin, josta herra vasta oikein innoistuikin! Joskus me lähtään vielä hyppäämään ihan kunnon maastoesteitä, se on ollut pienenä unelmana jo pitkään.


Fasu ihastelee kaukana siintävää pikku maastoestettä.. ;DPitihän sitä nyt käydä vähän cityponeilemassakin!


^ Tälläiset "korvakuvat" (kohtuudella) kuten yllä, hyvä vai huono?


Ja sitten päästäänkin itse bannerikilpailun pariin. Osallistujia tuli ihan mukavasti, melkeinpä puolet enemmän kuin mitä odotin, joten hurjan paljon kiitoksia kaikille osallistuneille! Suhteellisen vaikeaksi osoittautui valita joukosta kolme parhainta, kun niin paljon hienoja bannereita oli mukana, mutta päätös oli kuitenkin tehtävä ennemmin tai myöhemmin. Esittelen teille nyt kärkikolmikon, onnea sijoittuneille :)

1. sija, Sofkulen / Here And Now
Itse voittobanneri komeilee siis blogissa, tässä vain esittelyä voittajan blogista!Kirjoittaja itse kuvailee blogiansa seuraavin sanoin: "
Kirjurina sekä päätähtenä toimii tyttö Suomesta, 00-mallia. Blogin aihepiiri koostuu monesta eri asioista: elukoista, valokuvauksesta, lifestylesta ja ratsastamisesta".

Itse sain oikein mukavan, että rennon kokonaiskuvan blogista. Ajatonta, mustavalkoista ulkoasua korostaa isot, hyvälaatuiset ja värikkäät kuvat postauksissa ja satunnaisesti myös videot ja erikoispostaukset piristävät bloggauksia. Teksti on helppolukuista, selkeää että miellyttävää lukea. Pidin myös kovasti siitä, että kirjoittaja tekee youtubekanavalleen "kunnon" videoita :) Käykäähän ihmeessä tutustumassa blogiin!

2. sija, Erika / Maalissa taas voittajana3. sija, Tiia / New WorldJa voittajalle, sekä sijoittuneille blogiarvostelut tulossa parin päivän sisään!

Mieli olisi kovasti tehnyt laittaa kaikki minulle tulleet bannerit esille, ettei olisi ketään tarvinut jättää pois. Jouduin kuitenkin karsimaan osan, joten alhaalla sitten muita kilpailuun osallistuneita bannereita! Suurimpaan osaan olikin etsitty myös yhteensopiva tausta mukaan, eikä osa bannereista (etenkään läpinäkyvät) esiinny ihan niin hyvin edukseen ilman sitä taustaa, mutta eihän anneta sen häiritä :)

Emma R. / For better, for worse^ Laittelin tästä tälläisen "koko version", kun Emma oli sellaisen tehnyt!

Anna / One step at a time


Tiia / Voitto kotiin


Elli / Muru ja Nayrobi


Kiitoksia vielä kovasti kaikille osallistuneille! Meillä ei ole muuten ollut pitkään aikaa arvontaa, joten sellainen on tulossa sitten 700 lukijan kohdalla, pitää keksiä jotain kivaa palkinnoksi.. ;D

Mitäs mieltä olette tästä meidän uudesta ulkoasusta? :)

Pientä hienosäätöä tosiaan vielä tulossa, väreihinkin todennäköisesti tulee vielä jonkinnäköisiä muutoksia (esim. linkin & otsikon värit yms) Muokkailin niitä alustavasti nyt paremmin tähän uuteen kuosiin sopivammaksi. Ja otsikon ups & downs -sanat täytyy laittaa vielä uusiksi, kun jäivät hiukan rakeisiksi. Mutta kellon näyttäessä neljää taidan pidemmittä puheitta käydä nukkumaan ja jatkaa huomenissa!

12 kommenttia:

 1. Kiva ulkoasu ja hienoja bannereita! :) Ja korvakuvatki on ihan kivoja :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paljon kiitoksia kommentistasi ja mukava kuulla, että pidit! :')

   Poista
 2. Suosittelisin kyllä lähtemään valmennuksiin tuon ponisi kanssa. Toi sinun istuntas on aika kauhistuttavan näköinen tuossa hyppykuvassa. Eikö ponisi reagoi mitenkään siihen että jalkasi huitelevat miltei nälkäkuopassa? Muutenkin olet aivan vinossa. Korvakuvia oli minusta aivan liikaa, mutta kai sekin on tapa saada lisää materiaalia blogiin :D?
  Mutta tosi kiva blogi sinulla. Tää uus ulkoasu on kyllä tosi kiva!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä valmennuksiinkin on tarkoitus mennä tai ylipäätänsä löytää joku valmentaja, kun edellinen ei enää valmenna tuolla.. :) Olen vaan niin paljon töissä ja työajat menevät myös aika paljon ristiin Juhan kanssa, joka meitä maneesille pystyisi kyytsäämään. Kenttä ollut sateiden takia niin huonossa kunnossa että siihen ei ainakaan lähiaikoina viitsi ketään pyytää.. Hyppäsin ns. isolla ympyrällä jonka takia tuo vinous korostuu. Kiitokset kuitenkin kommentistasi :)

   Poista
 3. nykyne banneri jättää oikealta kokonaisuuden tosi tyhjäksi, kun vasemmalla toosi paljon kuvia muuten iha hieno :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, niinhän se vähän jää, mutta mielestäni tuo vasen puoli sitten vähän tasapainoittaa kokonaisuutta :)

   Poista
 4. Tuli pienenä yllätyksenä, että olen jopa kolmantena! Todella hienoja bannereita näyttää muillakin olevan :) Huomasitko muuten, että mun blogin nimi on kirjotettu väärin? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, hienon bannerin olit kyllä tehnyt, kiitokset siitä sinulle :) Oho, näköjään. Tässä se kostautuu kun yömyöhään silmät ristissä kirjoittelee.. Mutta korjailen!

   Poista
 5. Tää ei kyllä liity mitenkään tähän aiheeseen, mutta minkä ikäinen helka oli kun sillä aletiin ratsastamaan?
  Ja tosi kiva toi sun nykyinen banneri:)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)