maanantai 3. maaliskuuta 2014

vuorokauteen lisää tunteja kiitos!

Tuntuu että viikot ovat kuluneet aivan hirveän nopeasti ja nyt ollaankin jo maaliskuun puolella. Talvi jäi kyllä naurettavan lyhyeksi ja ankeaksi - eipähän pahemmin hankitreenejä tänä vuonna päästy sitten tekemään.. :D Loput lumet/jäät voisivat nyt vaan nopeasti sulaa pois ja kenttä tulla kuntoon, niin päästäisiin taas kunnolla treenailemaan! Innolla odotellaan jo kesää joka lähenee päivä päivältä ♥


Kesäiset uittoreissut ♥

Olen ollut viime viikkoina melkein joka päivä töissä, mutta onneksi nyt helpotti töiden osalta ainakin pariksi viikoksi, kun kirjoitukset painavat päälle. Henni ja Nea ovat tehneet iltatalleja ja auttaneet myös Fasun liikutuksessa, paljon kiitoksia heille vielä siitä! Fasun olen käynyt liikuttelemassa aina parhaani mukaan joko ennen töitä tai töiden jälkeen, mutta yhtenäkin päivänä olin 11-22 töissä, kun jouduin vielä jäämään pariksi tunniksi ylitöihin.. Niin ja onhan tässä reilun kahden viikon sisään vielä neljät kirjoituksetkin, joista ensimmäinen on jo viikon päästä. Enkä tietenkään ole edes aloittanut lukemaan, vähän kiire tulee taas.. Mutta omapahan on vikani - pakko skarpata nyt vikoiksi viikoiksi.

Penkkareitakin juhlittiin viime kuussa ja oli oikein mukava päivä vaikka suunnitelmat menivätkin uusiksi tulipalon takia..


Fasu tuntui hiukan jumiselta viime viikolla ja soittelin sitten hierojalle siitä ja perjantaina Fasulla olikin kraniosakraali. Tuttuun tapaan poitsu taas kovasti jännitti "uutta ihmistä" - eihän Fasua ole hierottu kuin ainakin kymmenisen kertaa, mutta aina se on olevinaan aluksi yhtä hurjaa.. :D Hierojahan kerran sanoikin, että aluksi voisi luulla, että oltaisiin vedetty kuperkeikka auton alle, kun Fasu on aina aluksi ihan pinkeä jännityksestä. Pikkuhiljaa jätkä alkoi kuitenkin rentoutumaan - välillä pää roikkui maassa, välillä piti rapsutella hierojaa takaisin ja haukotuksiakin tuli ihan kiitettävästi. Eihän se nyt niin hurjaa ollutkaan ja hengissä selvittiin (taas)! On se pienen ponin elämä olevinaan niin jännää!


Tämä ja yo. kuva otettu 21.2, kun kävin Fasun ratsastelemassa ennen töihin lähtöä

26.2. otettu kuva, kävin taas tallilla ennen töihin lähtöä. Ja aika jäiseltä näyttää!

Sunnuntaina oltiin ihan menossa maneesille, mutta Fasu päättikin tiputtaa kenkänsä torstaina, joten ei sitten mentykkään.. Kenkääjän pitäisi tulla ensi viikon alussa, todennäköisesti lyödään ehkä jo kesäkenkään, katsoo sitä sitten. Nea ja Henni ovat tosiaan liikutelleet Helkaa ja Henni myös silloin tällöin Vikiä. Kunhan jossain pystyisi taas menemään kunnolla niin voisin itsekin Vikiä liikutella. Kentällä kestää aina ikuisuus sulaa ja kuivua, mutta toivottavasti lämpimät ilmat jatkuvat, eikä takatalvikaan yllätä.


^ Ensimmäisestä kuvasta voi bongata kolme karkulaista! Viki ja Fasu olivat kävelleet jäätyneen ison ja syvän ojan (tmv) yli ja Helka oli tullut luultavasti perästä aitojen läpi. Juha laittoi siihen kohdalle aidan, mutta ei mennyt kuin pari päivää niin Fasu oli mennyt toisesta kohdasta yksinään ojan yli ja myöhemmin Viki mennyt perään. Fasukin ollut miulla kohta kolme vuotta ja Viki asunut tuossa tallilla melkein 8 vuotta eikä aiemmin ole noin tehneet, ihme että edes uskalsivat! Nyt on kuitenkin aidat laitettu, että karkulaiset pysyvät kurissa. Pitää ottaa joku päivä blogiin kuva tuosta "ojasta", kun en osaa selittää sitä kunnolla. Niin ja toisesta kuvasta voi bongata Fasun söpön vinkkauksen.
Perjantaina juhlistettin kaverin synttäreitä, sekä samalla Hennin kihlajaisia ja meille olikin varattu limusiini neljäksi tunniksi. Olin ensimmäistä kertaa limusiinin kyydissä ja oli kyllä kaikinpuolin mukava ilta - pitänee varailla joskus uudestaankin limusiini käyttöön, kyllä kelpasi olla kyydissä! Mutta joo tälläinen pikku päivittelypostaus tähän väliin, että hengissä ollaan! Mitään ihmeellisyyksiä ei ole tapahtunut nyt lähiviikkoina ja kunhan saadaan uudet popot alle niin suunnataan maneesille treenailemaan!

Tulevaa kisakautta odotellessa!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)