sunnuntai 10. syyskuuta 2017

hengissä ollaan!

Hui, mihin se aika (ja kesä..) onkaan kadonnut. Syyskuun puoltaväliä jo kohta elellään ja edellisestä postauksesta on vierähtänytkin vahingossa aikamoinen tovi. Aloitin tosiaan koulun kolmisen viikkoa sitten ja olen yrittänyt tehdä mahdollisimman paljon töitä koulun ohella, joten vapaa-aika on jäänyt aika minimiin. Lisää tunteja vuorokauteen, kiitos.. Koulumatkoihin kuluu myös pari tuntia päivässä kun en opiskelupaikkakunnalle tahtonut muuttaa. Toistaiseksi järjestely on ollut kuitenkin ihan toimiva kun päästään kavereiden kanssa kimppakyydeillä liikkumaan, jolloin bensakulut saadaan jaettu osiin.


Viime rataharjoituksien jälkeen ei olla päästy muualla käymään, ikävästi tuppaa menemään aina kaikki menot päällekkäin. Mitä äskettäin kilpailukalenteria selailin niin sieltä kyllä muutamat potentiaaliset kisat löytyisivät. Täytyisi nyt vain harjoitella ahkerasti sitä pikku-e'n ajokoetta varten niin varmaan päästäisiinkin useammin johonkin lähtemään. Lastausta ollaan nyt aika paljon harjoiteltu, eikä siinä ole minkään sortin ongelmia. Ongelmanahan on alunperin ollutkin siellä kopissa oleminen auton liikkuessa, jota täytyisi kyllä enemmän harjoitella (taas se ärsyttävä pikku-e). Meinasin jo ostaa kopin, jota saisi vetää ilman pikku-e'tä, mutta se olisi jo luovuttamista ja ehkä tosiaan se peruuttaminen täytyisi kuitenkin kunnolla osata. Kunhan saadaan autoon vuosihuollot tehtyä niin ei muuta kuin koppi kiinni ja peruuttelemaan! Ainakin seuramestaruudet olisi ihan hauska hypätä tänä vuonna - viimeeksi ollaan niihin osallistuttu 2013, jolloin voitettiinkin junnujen estekultaa. Voi niitä aikoja.. :D

2013 seuramestaruudet, onnea on valkoinen poni..

Muutoin ollaan pyritty suht monipuolisesti treenailemaan kotona ja ponikin on onneksi pysynyt pääosin terveenä muutamaa saikkupäivää lukuunottamatta. Yritin kovasti elätellä toiveta siitä, että vielä elokuun lopussa / syyskuun alussa olisi ollut hellepäiviä, jotta oltaisiin ponin kanssa päästy uimaan.. Mutta no, olisihan se pitänyt arvata kun koko kesäkin oli pääsääntöisesti aika viileä, ettei sieltä enää mitään helteitä tule. Niin ärsyttävää aina vuodesta toiseen ajatella, että no ensi vuonna sitten tehdään asia X.. Mutta siitä voikin syyttää ihan vain ja ainoastaan itseään! 


Onneksi ehdittiin kuitenkin jotain saamaan kesän mittaan aikaan ja aina ei ehkä tarvitsekaan kokoajan olla jossain ja tehdä jotain "merkittävää". Nykyään ehkä enemmän arvostankin vain sitä, että saadaan ylipäätään yhdessä tehdä jotain kuin sitä, että joka viikonloppu kierrettäisiin kisoista toiseen. 2012-2013 vuosia pidänkin meidän jonkinlaisina kultavuosina, etenkin jos kisakalenteria katsoo (tosin silloin ei tarvinnut vielä töitäkään allekirjoittaneen tehdä). Toki siitä ollaan menty paljon eteenpäin ja poni onkin ihan eri luokkaa nykyään ratsastettavuudellaan. Tykkään kyllä edelleen kovasti kilpailemisesta ja varmasti asettaisin meille vielä enemmänkin tavoitteita, mutta Fasukin kääntyy jo ensi vuonna 15-vuotiaaksi. Ei se todellakaan mikään vanhus vieläkään ole, onhan tuon ikäisiä ja paljon vanhempiakin vielä kisakentillä, mutta mielummin otan päivä kerrallaan. Eikä olisi edes syytä mietiskellä tälläisiä kun ponikin on porskuttanut hyvissä voimissaan nyt koko kauden, mutta jännästi sitä välillä miettii. Ajattelin kuitenkin käyttää ponin rokotuksen yhteydessä vuositarkastuksessa (ainakin taivutus, ultraus vanhoille vammoille) niin saa mammakin toivottavasti mielenrauhan. Toivottavasti poni porskuttaa vielä reippaana toisetkin 15-vuotta!

Viime viikon estetreeneistä.Saatiin kentälle tosiaan uutta hiekkaa viime viikolla ja ainakin viikon perusteella pohja vaikuttaa nyt paljon paremmalta, eikä vesikeleillä mene niin nopeasti löllöksi kuin edellinen. Vähän jäi vielä kenttäprojekti kesken, kun yksi kuorma ei ihan riittänytkään, mutta laittelen tänne blogin puolelle kuvan jahka kenttä valmistuu. Muutenkin suurin osa julkaisemattomista kuvista on harmillisesti toisella koneella, kun tilasin koulua varten uuden koneen, jolla tätäkin postausta nyt näpyttelen. Täytyykin käydä pelastamassa kuvat pikimmiten talteen niin saisin niitä teille seuraavaan postaukseen esille.


En ole varma saiko Veera tehtyä kuville mitään, menevät mielestäni paikoin huonolaatuisiksi kun ulkoasu venyttää niitä sen verran isommiksi. Yritin nyt tallentaa ne isompikokoisina, mutta pakko niitä on aika rankalla kädellä pienentää tai sivutila paukkuu yli hetkessä.. Olisi kiva saada tehtyä teille kesän kännykkäkuvista jonkunlainen postaus, mutta pystykuvat vasta venyvätkin niin rakeisiksi, ettei niitä voi ollenkaan julkaista. Täytyykin heti kysyä, jos saisi asialle pian tehtyä jotain!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)