lauantai 10. kesäkuuta 2017

hyvän mielen estekisat!

Käytiin tänään skabailemassa lähitallin seurakisoissa. Startattiin Erikan kanssa molemmat Fasulla 70cm ja jäi kyllä oikein positiivinen fiilis koko kisapäivästä. Oltiin hyvissä ajoin paikalla ja saatiinkin rauhassa katsella hetken aikaa muiden suorituksia ennen kuin lähdettiin varustamaan ponia. Kävin vielä aamulla vuokraamassa meille toisen kopin kun herra ei oikein perusta tuosta tallin omasta kopista.. Tässä vuokrakopissa poni matkustikin tosi hyvin (ainakin siis Fasuksi hyvin) ja pääsinkin kameran välityksellä seuraamaan herran tekemisiä :D Pitää kyllä ottaa harjoittelun alle tuo tallin koppi ja ainakin nyt alkuun Juha maalaa sen sisältä vaaleaksi, josko siitä olisi mitään apua. Kuitenkin traileri on aina tallin pihassa käyttämättömänä niin tyhmää lähteä mistään kaukaa hakemaan ja vuokrailemaan toista.


Erika starttasi ennen minua, puolivälissä luokkaa, ja jo heti alkuverkoista lähtien poni oli (ja näytti) hyväntuntuiselta ja rennolta. Perusradan alku oli suht rauhallinen, mutta loppua kohden alkoi vauhti kasvamaan ja paikoittelen jarrut olivatkin vähän hukassa. Kertaakaan ei kuitenkaan kuskille tullut yhtään epävarmaolo ja uusinnassa Erika uskaltautui ratsastamaan aikaa. Lopputuloksena olikin tyytyväinen kuski, hyvät nollaradat ja kuudes sija 25'stä ratsukosta!

Perusrata:Uusinta:Meidän starttien välissä oli seitsemän ratsukkoa, joten kovin kauaa ei jouduttu odottelemaan. Fasu tuntui verkassa tosi miellyttävältä, mukavan energinen, mutta kuitenkin kuulolla ja teki hyviä hyppyjä. Otettiin aika pikaisesti askellajit läpi ja muutama hyvä hyppy, etten väsyttäisi ponia turhaan. Molemmat radat sujuivat hyvin, perusratakin oli paljon varmempi ja sujuvampi kuin viime kisoissa eikä kuskikaan jännittänyt kuollakseen ennen starttia. Uusinnassa päätin ottaa riskin ja lähteä ratsastamaan aikaa vastaan, mutta harmittavasti se sitten kostautuikin kolmannella esteellä, josta lähti yksi puomi mukaan. Ajan puolesta olisimme päässeet jopa johtoon! Poni oli kuitenkin super, hyppäsi hyvin, eikä jarrutkaan nyt ihan kadoksissa olleet (vaikka varmaan näyttikin siltä.. :D) Tästä on taas oikein hyvä jatkaa eteenpäin!
Perusrata:Uusinta:Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)