perjantai 30. joulukuuta 2016

vuosi 2016 alkaa olla loppusuoralla

Ajattelin tulla pikaisesti päivittelemään blogia vielä kun tämän vuoden puolella kerkeää. Huonojen pohjien takia ollaan nyt pääosin maastoiltu ja maastossakin jouduttu paljon vain kävelemään kun kaikkialla tuntuu olevan ihan kivikovaa ja jäistä (etenkin kun oli taas pari päivää pakkasen puolella..) Onneksi löytyy muutamia harvoja paikkoja, joissa pystyy vähän ravaamaan ja laukkaamaan niin pysyy poninkin mieli virkeänä. Sitä lunta tosin saisi tulla aika äkkiä ja reippaasti.. Mutta pohjien mukaan mennään, eli ei auta kuin toivoa, että saataisiin kunnon lumet tännekin.

Erika oli keskiviikkona mukanani tallilla ja melkein parin tunnin lenkki käytiin heittämässä. Aluksi käväistiin kentällä vähän taivuttelemassa (ja ihmettelemässä hurjia lanausjälkiä), jonka jälkeen suunnattiin hetkeksi pellolle ravailemaan ja laukkailemaan. Pellollakin oli harmiksemme vain yksi sivu, jossa oli sen verran hyvä pohja, että siinä pystyi menemään. Mutta parempi sekin kun ei mitään! Sopivasti oli yhdelle sivulle tuuli kerännyt kaikki vähäisimmätkin lumet, niin siinä pellon reunassa pääsi hyvin menemään muutakin askellajia kuin käyntiä.

Kenttä oli lanattu hetki sitten ja lumen alta paljastui tummempia kohtia, jotka olivat Fasusta suorastaan järkyttäviä.. :D

Peltoilun jälkeen vaihdettiin Erika puikkoihin ja suunnattiin maastoon eräälle hiekkasuoralle. Itse nappasin auton ja ajoin edeltä niin päästiin vähän nopeammin, eikä tarvinnut kannella tavaroita edestakaisin. Otettiin muutamia pätkiä ravia ja laukkaa, sekä muutamat pikkuhypyt Erikan rakentamalle "esteelle", joka oli aluksi Fasun mielestä aika hurja. Erika sai ratsastaa Fasun takaisin tallille ja itse menin edeltä laittamaan jo ruokia ym. valmiiksi. Kerrassaan oikein mukava ja hauska päivä - ponikin oli mainio! Suurkiitokset taasen Erikalle ♥


Haha, ensimmäinen pomppu oli tosiaan joku ihme ninjaloikka kun F päätti viime hetkellä, että este saattaakin hyökätä kimppuun..

Eikä tässä seuraavassakaan nyt hirveästi kehuttavaa ole, hassu poni.. :D
Alkoi vähän jo hämärtämään niin kuvien laatu alkoi ikävästi vähän kärsimään, pahoittelen!

Vuosi 2016 alkaa tosiaan olla jo ihan loppusuoralla, huomenna juhlitaan vuoden vaihtumista ja itse suuntaan muutaman kaverini kanssa juhlistamaan uutta vuotta ulkomaille. Bongasin loppukesästä mielenkiintoisen musiikkitapahtuman Amsterdamista, eikä sinne ollut yhtään pahan hintaiset liputkaan - joten miksipä ei!

Ensi viikolla yritän saada valmiiksi jonkinlaisen yhteenvetopostauksen kuluneesta vuodesta ja varmaankin jonkinlaisia reissukuulumisia myös päivittelen matkan jälkeen. Reilun vuorokauden päästä lähteekin jo lento ja huominen päivä ihan täyteen buukattu menoja, joten pakko kiirehtiä nukkumaan. Oikein mainiota uutta vuotta kaikille! :)

Alkuviikosta otettu kuva, ei kyllä uskoisi joulukuun lopuksi..

8 kommenttia:

 1. Mikä Helka shettiksen säkä korkeus ja painoraja on,tiedätkö? Kysyn mielenkiinnon takia,kun kumminkin näyttää olevan ylikasvanut! Pystyisinkö menemään helkalla jos olen 154vm ja 52kg?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Säkä muistaakseni n. 113cm, saattaa olla enemmänkin. Hyvin pystyisit menemään samankokoisella ponilla :)

   Poista
  2. okei itse menen testaamaan parin viikon päästä noin 111cm shettistä, samallainen rakenne kuin helkalla! ajattelin että olenko liijan painava? mutta kyllä se sen 52kg varmaan 1-3krt viikossa jaksaa,kunhan ei tee mitää rankkoja treenejä joka kerta tai hypää isoja?

   Poista
  3. En usko, että olet liian iso ponille. Hyvin voit mielestäni mennä etenkin jos ei tee liian rankkoja treenejä tai hyppää isoja :)

   Poista
 2. Voitko tehä joku pv talli myday videoo?

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)