sunnuntai 6. maaliskuuta 2016

vuoden ekat hankilaukat ja vetreä poni!


Huh, on kyllä ollut taas aikamoista vilskettä viime viikot, etten ole konetta kerennyt edes viime blogitekstin jälkeen avata. Vuorokauteen lisää tunteja, kiitos.. Mutta meille kuuluu oikein hyvää, tällä viikolla päästiin pitkästä aikaa hankeen treenailemaan ja voi sitä riemun määrää! Alku- ja loppuverkat käytiin tekemässä kentällä, eikä kovin kauaa viitsitty pellolla olla kun hankitreeni on kuitenkin aika raskasta, etenkin näin tauon jälkeen.

Tallinomistaja kranioi Fasun viime viikonloppuna, jonka takia ponilla oli perjantai ja lauantai vapaat. Etenkin oikealta puolelta ja takaosasta poni oli ollut juminen, mutta jumit aukesivat kuulemma hyvin ja Fasu oli mukava hoitaa. Lauantaina tallinomistaja kävi laittamassa ponille vielä 3kpl akupunktiolaastareita, molemmille puolille lapoja ja sään päälle. Laastarit annettiin olla kiinni pari päivää, eli niitä ei irroitettu edes liikutuksen ajaksi. Kranion/akulaastareiden jälkeen Fasu tuntuikin paljon paremmalta, irtonaisemmalta ja kevyemmältä ratsastaa, selkeästi käsittelystä oli hyötyä. Täytyykin tämän kuun aikana pyytää Fasulle uusi käsittely, että pysyy poni vetreänä!


Tässä näkyy säänpäällä, sekä oik. puolella akulaastarit

Maanantailta muutama kuva, F oli kaikinpuolin superhyvä ratsastaa!





Nyt kun ilmat ja pohjat ovat suosineet ollaan päästy monipuolisesti liikkeelle. Aika paljon ollaan lähipäivinä menty kentällä, mutta nyt kun meillä on peltokin käytössä niin täytyy ihmeessä hankitreenejä hyödyntää. Elinan kanssa on ollut jo pidempää puhetta maastoilusta - kunhan saadaan sopimaan joku päivä molemmille niin Elina lähtee näyttämään Ripen kanssa meille enemmän maastoja. Päästään jatkossa sitten Fasun kanssa paremmin maastoilemaan!


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)