lauantai 12. maaliskuuta 2016

vieraileva kuski puikoissa

Fasu pääsikin torstaina pitkästä aikaa jonkun muun läpiratsastettavaksi kun ystäväni Peppi tuli vierailulle Kouvolaan. Suunnattiin jo aamupäivästä tallille, käytiin poimimassa poni tarhasta sisälle ja laitettiin Fasu valmiiksi ratsastusta varten. Pidemmittä puheitta annetaan itse kuskin kertoa enemmän:

"Siitä olikin jo pari vuotta kun olin viimeksi mennyt Fasulla. Aloiteltiin rauhassa pitkillä alkukäynneillä, tuntuman saatua mentiin vähän avoja molempiin suuntiin, jotta poni vähän rentoutuisi. Ravissa mentiin rennosti, hieman pidemmällä ohjalla, välillä muutellen tempoa, että takajalatkin pääsivät työskentelemään. Lopuksi laukkasimme muutamia ympyröitä molempiin suuntiin, tarkoituksena saada rento ja tasainen poni, jonka jälkeen otettiin eteenalas-veryttelyä. Kaiken kaikkiaan voin sanoa, että hyvän työn Jenna on tehnyt näiden ratsastuskertojen välissä, sillä poni oli huomattavasti tasaisempi ja suorempi, kuin mitä viimeksi sillä ratsastaessani, eikä viime kuukausien lepoa juurikaan huomannut."
Kuvat menivät vahingossa vähän turhan pieneksi, pahoittelen!Pieni ravipätkä toiseen suuntaan kaksikosta:
Peppi oli innostunut alustavasti selailemaan kilpailukalenteria, mutta aika huonosti tästä lähistöltä löytyi koulukisoja.. Mielelläni kyllä ponia Pepille lainaan jos ja kun intoa löytyy kilpailla! Ei meillä ole Fasun kanssa ollut kuin vuosia tarkoituksena debytoida ensimmäiset koulukisat, mutta ehkäpä mie uskallan sitten paremmin kunhan Peppi on ensin käynyt ponille näyttämässä kouluaitoja. Kotkassa olisi tosiaan ainakin toukokuun puolessa välin aluekoulukisat, jotka täytynee laittaa syvästi harkintaan! Ohan tässä parisen kuukautta aikaa vielä treenailla :)

2014 keväällä Peppi & F


Kaisu kävi tänään ja eilen liikuttelemassa Fasun kun itse olin molempina päivinä pitkään töissä ja auttaakin jatkossa ponin hoidossa n. pari kertaa viikkoon. Parivaljakolla on kuulemma lähtenyt sujumaan oikein hyvin ja Kaisu on tykästynyt kovasti Fauskiin. Itse liikuttelen taas ponin huomenna, todennäköisesti käydään heittämässä maastolenkki!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)