perjantai 10. heinäkuuta 2015

pientä kuulumispäivitystä (+ arvonnan voittaja!)

Huh, pieni tovi kulunut viime postauksesta, mutta tosiaan hengissä ollaan! Päivät (tai no itseasiassa viikot) ovat hurahtaneet hirveän nopeasti - univelkaakin on ihan kiitettävästi kertynyt viime viikoilta. Oli kuitenkin pakko tulla tähän väliin päivittelemään, vaikka aamulla on 7 jälkeen herätys, kun lupasin käydä tekemässä aamutallin ennen töihin menoa. Miulla oli kesäkuun lopussa pitkä työputki, jonka jälkeen lähdettiin Heikin kanssa Tallinnaan kolmeksi päiväksi, teki kyllä niin hyvää pieni irtiotto arjesta! Emmi ja Lea ovat autelleet Fasun hoidossa, paljon kiitoksia vielä heille :)



^ Käppäiltiin yhtenä päivänä melkein 4.5km lenkki ja käytiin pitkästä aikaa vähän kahlailemassa. F vähän nautti!

Ponipotilaalle kuuluu oikein hyvää - ollaan käyty kävelemässä viime viikkoina pääosin maastossa, sekä satunnaisesti ohjasajettu. Jalkaa kylmätään edelleen kolme kertaa päivässä ja viime viikolla meillä oli 6 pv'n Penetrol -kuuri. Yllättävän rauhallisesti poni on malttanut olla, suurimmilta riekkumisilta ollaan onneksi vältytty *koputtaa puuta* - toivottavasti kaikki menisi nyt kaikinpuolin hyvin. Namipallo on Fasusta hirveän kiva leikkikaveri, sillä F onkin kovasti leikkinyt - olikin oikein hyvä ostos! Emmi oli aidannut Fasulle vähän aikaa sitten uuden pikkulaitumen ja siitä onkin riittänyt moneksi päiväksi syömistä, kohta tosin pitää taas jo kehitellä uutta sijaintia laitsalle. Mitään sen ihmeempiä ei meille kuulu, jatketaan taas samalla malliin ja huomenna soittelenkin ponille hierojaa.





Emmi räpsi muutamia kuvia miusta & Mokkiksesta parisen viikkoa sitten - M oli oikein hieno!




Arvontakin ehti päättyä viime viikon alussa, harmittavan vähän tuli tosin osallistumisia. Mielelläni järkkäisin teille enemmänkin arvontoja, mutta ei nähtävästi ole niille kysyntää. Vai eikö aihe ollut vaan kiinnostava? Voittajaksi kuitenkin selviytyi Tinttu - paljon onnea! Ja voittajaan ollaankin oltu jo yhteydessä sähköpostitse.

Tomorrowlandin rannekkeet tulivat vihdoin! #thekeytohappiness


Lähtään tosiaan Roosan kanssa 13 päivän päästä reissuun, kohteena Tomorrowland Belgiassa, joka on siis yksi maailman suurimpia festareita. Monivuotinen unelma käy pian toteen - alkaa jo kieltämättä jännittämään!

Viime vuoden festarien aftermovie (♥):



Voisin muuten tehdä kännykkäkuvien tyhjennyspostauksen, jos kiinnostaa? Niitä taas kertynyt!

8 kommenttia:

  1. Tälläset kuulumispostaukset on kivoja! :) entiiä eikö mun bloglovin oo näyttäny kaikkia sun postauksia, koska mulla ei oo mitään hajua kuka on toi Mokkis, enkä tiennyt arvonnasta :'D mielenkiinnolla vielä, mitä arvonnasta voitti? :-)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos kommentistasi ja kiva, että pidit! :) Aijaa, ompas jännä! Mie en itse käytä kuin bloggeria, bloglovinia tosi tosi harvoin, että enbosaa kyllä sanoa :/ Blogger näyttänyt kyllä normaalisti kaikki postaukset.

      Mokkis on -03 syntynyt suokkiruuna, joka asustelee Fasun kanssa samalla tallilla. Muutaman kerran olen nyt Mokkiksella mennyt :) Arvonnasta voitti bannerin.

      Poista
  2. En osallistunut koska mitä teen bannerilla jos ei oo blogiakaan? Varmaan aika moni muukin jätti osallistumatta siksi, valtaosalla lukijoista ei ole blogia

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin no se on totta :) Ajattelin kuitenkin, että osallistujia tulisi enemmän kuin 6.

      Poista
  3. Kiva että teille kuuluu hyvää, toivottavasti Fasun kuntoutus jatkuu samaan malliin:) Vähän hienoo toi Tomorrowland, miten oikeen saitte liput sinne?! Eikö ne mene suunnilleen parissa minuutissa:D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jeps, toivotaan parasta! :) Joo sinne on tosi vaikea saada TML'n omasta lipunmyynnistä lippuja, itsekin yrittänyt parina vuonna monelta eri koneelta päästä läpi tuloksetta. Sain kuitenkin onneksi liput ostettua yksityiseltä :)

      Poista
  4. Kännykkäkuvien tyhennyspostaus ois tosi kiva ! Mukava olis aina katella jotain muutakin nyt kun et voi hirveesti Fasulla mitään ihmeellistä tehdä. Mutta kuulumispostauksetkin on kivoja ja muutenkin sulla on kiva ja selkeästi luettava blogi ! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jees, pitääkin semmoinen toteuttaa ennen reissuun lähtöä! =) Kiva kuulla, että blogi on mieluinen ja paljon kiitoksia siulle!

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)