tiistai 11. marraskuuta 2014

pientä päivittelyä kiireen keskellä!

Huh, pahoittelut näin alkuun pienestä bloggailutauosta! Pari viikkoa sitten aloitin tosiaan työt ja nyt kun Annika lopetti poitsun vuokraamisen olen käynyt päivittäin tallilla. Esimerkiksi nyt sunnuntaina olin 10-18 töissä, josta menin suoraan tallille ja kotona olin vasta yhdeksän aikoihin eikä ihan päällimmäisenä ole muutenkaan nyt blogi ollut mielessä.. Tosi huonosti uutta materiaalia löytyy, eikä maneesistakaan taida saada illemmalla kuin videota tai erittäin huonoja kuvia, joten sen suhteenkin inspiraatio on aika nollissa, kun ei valosan aikaa pääse tallille kuvailemaan. Itse en tosiaan tykkää liiemmin päivitellä, jos mukana ei ole tuoretta matskua. Onneksi tällä viikolla pääsen muutamana päivänä ajoissa tallille ja toivottavasti saisin niiltä päiviltä edes jotain tänne blogiin julkaistavaksi niin saataisiin enemmän eloa tännekin!


^ Lauantaina oli vielä noin paljon lunta kuin 1. kuvassa, äkkiä kuitenkin sulivat pois kun tänään ei ollut enää mitään muuta kuin kauheaa kuravelliä jäljellä..

Viime viikon maanantaina meillä kävi ell raspaamassa poitsun hampaat ja suoraan sanottuna en usko, että siitä kovin hyvä muisto ponille jäi.. F on aina raspattu ilman rauhoitusta ja ell joka aiemmin on meillä käynyt raspaamassa kehui ponia aina mallioppilaaksi, eikä ongelmia ole ollut. En nyt sen suuremmin ala raspausta kommentoimaan, mutta ongelmia oli alusta asti ihan yksinkertaisissa asioissa (ei siis ponin puolesta) Lopulta jouduttiin raspaamaan rauhoituksen kanssa ja ell onnistui raspilla tekemään haavan ikeneen/kieleen(?), joka vuoti aika paljon ja jonka takia suu oli monta päivää tosi arka. Kunhan F heräili rauhotuksesta käytiin Saaran ja Samin kanssa maastossa heittämässä 4,5km kävelylenkki.



Loppuviikko menikin aika pitkälti juoksuteltaessa, muutamana päivänä menin myös kaulanarulla ettei pelkästään liinassa jouduta pyörimään. Heikki oli meitä torstaina kuvailemassa, mutta maneesista ei saanut kuin pelkkiä videoita huonon valaistuksen vuoksi. Juoksutusvideoita löytyisi kyllä muutama, mutta ne eivät nyt kovin mielenkiintoisia ole.. Menin tosiaan hetken myös kaulanarulla juoksutuksen jälkeen, mutta F keskittyi aika huonosti ja oli vähän turhankin energinen. Se oli juoksutuksen jäljiltä vähän liiankin innoissaan ja oli juoksuttaessakin muutaman kerran tehnyt ihan ihme pyrähdykset, joita ei ole aiemmin tehnyt. Samikin säikkyili maneesissa, joten molemmat ponit olivat enemmän ja vähemmän "spookyjä" ja säpsähtelivät milloin mitäkin. Ehdin pari ympyrää laukkaamaan toiseen suuntaan kunnes Sami pelästyi jotain toisessa päädyssä ja ampaisi laukkaan tiputtaen Saaran. Kun saatiin poni kiinni niin otin Fn kanssa ihan hetken ravia ja kävelytin sen sitten maastakäsin - ehkä parempi niin!

Poikien herkkä rapsutushetki!

Latasin nyt kuitenkin nämä kaksi videota, alemmassa tosiaan se tippuminen.. En jaksanut näitä ladata youtubeen, joten latasin suoraan bloggeriin ja näköjään laatu kärsi samalla - pahoittelen!



Muutama vuokraajaehdokas on nyt tosiaan käynyt kuukauden sisään Fasua kokeilemassa ja perjantaina tulee ainakin yksi vielä kokeilemaan. En oikein osaa vielä sanoa tähän tilanteeseen mitään, mutta toivottavasti saadaan pian asiat järjestymään, kun pidemmän päälle tämän hetkinen järjestely menee liian hankalaksi.. Tosi hiljaista on ollut kyselyiden suhteen. Ai niin ja passiasiaa varten pitäisi papereita lähetellä Viroon, mutta sieltä puolelta ei ole vielä vastattu viestiini joten taas vaihteeksi odotellaan.

Mitään sen mullistavampaa ei ole nyt suunnitteilla, kisoihinkaan ei päästä passiasian ollessa vielä työn alla. En kuitenkaan jaksa murehtia tämän kisakauden suppeudesta, kisoja onneksi tulee ja menee ja ensi vuonna aloitetaan ihan puhtaalta pöydältä. Hirveä hinku olisi kisoihinkin, mutta estetreenitkin ovat jääneet kovin vähäisiksi. Onneksi pystytään maneesin ansiosta kuitenkin normaaliin tapaan liikuttelemaan, meillä ainakin kenttä on tällä aikana aika hirveässä kunnossa lumiloska -episodin jäljiltä.

Muutama julkaisematon kuva viime kuulta. Höh kun pääsisi vielä sänkkärille! No joskus talvella sitten..



Nyt keskiviikkona ja torstaina suunnataan Saaran kanssa jo valoisan aikaan maastoilemaan ja suunnitelmissa olisi saada jonkinlaista matskua teille kuvailtua. Viikonlopuksi ei sen suurempia suunnitelmia ole, perjantai menee töiden parissa ja lauantaina minulla onkin synttärit. Viime vuonna laskin varmaan monen kuukauden ajan päiviä ihan innoissani, nyt tuntuu vain että siinä se on yksi päivä muiden joukossa.. :D Mitään suunnitelmia ei sille päivälle ole, parin viikon päästä lähtään tosin kaveriporukalla risteilemään ja juhlistamaan silloin synttäreitäni. Onkin mukavaa päästä pitkästä aikaa taas laivalle!

Muistakaahan käydä osallistumassa arvontaan! (pidensin hiukan osallistumisaikaa)

"Pusu" ♥

People say it's just a horse.
That horse is a best friend, a teacher, an one of the best things that had ever happened to me.
That horse is my life, my love, and my soulmate.
No matter what, it's not just a horse.
That horse is part of me and made me who I am today.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)