maanantai 10. helmikuuta 2014

kuulumisia parilta menneeltä viikolta (paljon kuvia!)

Huhhuh, mistähän sitä taas aloittaisi kun edellisestä postauksestakin on kulunut parisen viikkoa. Onneksi kesä lähenee päivä päivältä ja päivätkin ovat pidentyneet jo huomattavasti! Saatiin mekin lopulta lunta tänne etelään ja ollaan päästy pikkuhiljaa takaisin treenin makuun - Fasu oli ainakin kevyellä ollessaan kerännyt valtavan määrän ylimääräistä virtaa ja ensimmäiset päivät menikin niitä purkaessa.. :D Tosin tyhmät plussakelit ovat taas hiukan rajoittaneet liikutusta ja vieneet mukavasti lumiakin mennessään.. Eipä sitä kunnon talvea ja pakkasia sitten kauaa kestänytkään.

Hypytin Helkaa ja Henniä viime viikolla kentällä!

Tiia lähti tosiaan toissa lauantaina Espanjaan kahdeksi kuukaudeksi työssäoppimaan ja palailee Suomeen takaisin vasta huhtikuun ensimmäisenä päivänä. Henni huolehtii Vikin liikutuksesta aina kun on Kouvolassa ja lisäksi miekin liikuttelen Viksua aina tarpeen mukaan. Kyselin myös Ellaa ja Roosaa liikuttelemaan tammaa - ei pitäisi ainakaan liikuttajista olla nyt pulaa! Nea käy Helkaa liikuttelemassa useamman kerran viikossa ja lisäksi Henni liikuttelee Helkaa aina Kouvolassa ollessaan, joten pikkuneitikin on saanut hyvin liikuntaa nyt lähiviikkoina. Fasua tosiaan liikuttelen pääosin itse, Sanna käy tosin n. kerran viikkoon Fasuilemassa ja Hennikin saattaa välillä miun pyynnöstä liikutella poitsua.

Kuvailin Tiiaa ja Vikiä edellisenä päivänä kun Tiia lähti Espanjaan
Sports Trackeristakin löytyy useampia lenkkejä, joista voisin muutaman laittaa näkyville. Ensimmäinen on parin viikon takaa, kun ralliteltiin Tiian kanssa lumenkaatopaikan tietä  Vikillä ja Fasulla. Mitattiin muuten tuon lumenkaatopaikan tien pituus ja saatiin Sports Trackerilla sen pituudeksi n. 900m - täydellinen baanailusuora! Siitäkään lystistä ei tosin saatu kauaa nauttia, kun parin päivän päästä tie olikin jo aurattu. Toinen kuva on viime viime perjantailta kun käytiin Fasun kanssa ilman satulaa humputtelemassa lähimaastoissa. Kauaa ei poluilla viihdytty, kun oli sen verran sumuista ja pimeää, että alkoi kuskia vähän pelottaa. Ponikin oli sen verran säikkynä, että heräsi jo epäilys, että siellä puskissa olisi oikeasti joku.. :D
Kentälläkin ollaan päästy nyt menemään, saas nähdä tosin kuinka kauan, jos nuo plussakelit ja vesisateet meinasivat jatkua kovinkin pitkään.. Hennin ja Helkan hypytin tosiaan viime viikon tiistaina, jonka jälkeen hyppäiltiin vähän myös Vikillä ja Fasulla kentällä. Kaikkien kanssa meni oikein hyvin hyppäilyt, ponitkin olivat oikein innoissaan päästessään taas pomppimaan.Vikin ja Fasun kanssa voisi tällä viikolla ottaa harjoituksen alle taas traikussa olemisen ja lastauksen, lisäharjoituskun ei ole koskaan pahitteeksi. Fasu ainakin matkustaa parhaiten mitä useammin se joutuu kopissa olemaan ja Viksun kanssa pitää muutenkin harjoitella lastausta, kun ei olla taas hetkeen treenailtu. Jos nyt viikonloppuna ei maneesille mennä niin viimeistään sitten ensi viikolla. Pitääkin saada nyt hyvä treenivauhti päälle, että päästään kohta taas skabailemaan kunnolla! Niin ja Henkan estevalkkaan olisi tarkoitus mennä, kunhan käydään nyt ensin kerran itsenäisesti hyppäilemässä.

Juoksutin kolmikon parisen viikkoa sitten, mutten saanut enää kovin hyviä kuvia..
Kävin muuten hakemassa tammikuun lopussa Samsungin S4 Active -kännykän miulle kun meni totaalisesti hermot edelliseen kännykkään, joka meni kokoajan jumiin. Nyt olen enemmän kuin tyytyväinen ja viimeistään ensi viikolla pitäisi saapua ulkomailta kuoretkin tuohon! Olisi pitänyt vaan heti ostaa jonkunlaiset kuoret, kun minulla ei tunnetusti kauaa mikään kestä ja tuohonkin olen saanut jo muutaman lommon hankittua.. Puhelinkuviakin on muuten kertynyt jo ihan mukavasti lyhyessä ajassa, paljon kivempi nimittäin kuvailla, kun laatu ei ole sieltä järkyttävämmästä päästä.Oon naurannu itteni kipeeksi ton Mirrors-sovelluksen takia!


Vietettiin torstaina toistaiseksi ekaa ja vikaa iltaa tällä porukalla, kun Tiiakin oli vielä Suomessa!


Tänään oli tosiaan englannin kuuntelu, huomenna jatkuu ruotsin parissa ja viime perjantaina oli äikän tekstitaidon koe, joka oli aika ... mielenkiintoinen. Huonot pisteet tulossa, kun vastasin näköjään kaikkea muuta mitä piti, mutta ehkä esseekoe menee sitten toivottavasti paremmin! Torstaina juhlitaankin sitten penkkareita, jonka jälkeen astun koulun ovista sisään vasta ensi kuussa - kyllä kelpaa :)

Paljastankin jo näin etukäteen penkkariasuni!

Tosiaan uutta ulkoasuakin olen tässä kaavaillut, jos saataisiin pian tänne vähän uutta ilmettä kehiin! Pahoittelen vielä kovasti, että blogissa on ollut lähiaikoina hiljaisempaa, mutta asiaan on onneksi tulossa kokoajan muutosta - varsinkin kun kesä lähestyy kokoajan! Nyt kun miulla alkaa lukulomakin niin pystyn päivittelemään blogia taas huomattavasti useammin. Laitelkaahan kaikenlaisia toiveita ja postausehdotuksia tulemaan niin toteutellaan niitä!

Olen myös miettinyt Instagram-tunnuksen tekemistä, kun noita uusia kännykkäkuvia tulee päivittäin lisää. Sinne olisi ainakin helppo ja nopea päivitellä kuulumisia. Vai onko koko "Instagram-villitys" jo ihan vanha juttu, viitsiikö sinne enää näin jälkijunassa edes liittyä..? :D Löytyisikö edes seuraajia?

12 kommenttia:

 1. Kuka tuo Nea on?Olisi tosi kiva jos tekisit esim videopostauksia!!;))))Muuten tosi kiva postaus!!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. En julkaise sukunimiä blogissani, mutta tosiaan Helkan uusi liikuttaja :) Pitääkin katsoa, jos vaikka jo tällä viikolla innostuisi tekemään videopostauksen! Ja paljon kiitoksia siulle kommentistasi, mukava kuulla että postaus oli mieluinen :')

   Poista
 2. Mä ainakin seuraisin ehdottomasti Instagramissa! :--)

  VastaaPoista
 3. Kiva postaus ja tosi hyvä laatu kyllä noissa kännykkäkuvissa:o Ja tee toki instagram!:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mukavaa, että pidit ja paljon kiitoksia siulle kommentistasi! =) Miekin ihan yllätyin laadusta, kun olin jo liian tottunut siihen vanhan kännykän järkyttävään laatuun.. :D Ig harkinnassa!

   Poista
 4. Ihanasti hyppää toi pikkuponi :>

  VastaaPoista
 5. Eikös sun koulu palanu? :o

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)