keskiviikko 22. tammikuuta 2014

kuvapostaus: kännykäntyhjennys

Miun piti tosiaan jo sunnuntaina ennen risteilylle lähtöä päivitellä blogi, mutta kännykkä ei suostunut yhteistyöhön, joten postaus siirtyi sitten tälle päivälle. Keliolosuhteet rajoittavat edelleenkin ponskien liikuttamista, joten ei olla pystytty tekemään mitään kummempia, eikä siis löydy oikein mitään kirjoiteltavaakaan. Kännykkään on kuitenkin kertynyt ihan mukava määrä kuvia nyt kuukauden sisään, joten ajattelin toteuttaa tähän väliin tälläisen lifestyle -painoitteisen kännykkäkuvien tyhjennyspostauksen. Saadaan ainakin vähän eloa tänne blogiin!1&2. Joululomalla tuli ekan kerran kokeiltua biljardia ja sitä onkin tullut nyt silloin tällöin pelailtua. Ihan hauska peli, varsinkin jos osaisi pelata yhtään paremmin. No harjoittelemalla vaan oppii!3&4. Terveelliset elämäntavat kunniaan! Ensimmäinen kuva on Lahdesta, kun käytiin Tiian kanssa Raxissa herkuttelemassa. Toinen kuva on viime kuulta, kun pidettiin Karolla tyttöjenilta Roosan, Karon ja Veeran kanssa. Herkuteltiin, valvottiin, laulettiin Singstaria, katseltiin leffoja, pelattiin Buzzia jne. 5. Todistusaineistoa siitä, että osaan syödä joskus myös suht terveellisesti.. ;D


6. Jokavuotiseen tapaan joulukorttien kirjoittelua ja postittelua, aika tylsää pidemmän päälle.. 7. Meillä oli ainakin tänä vuonna oikein tyylikäs joulukuusi, Fasukin osallistui koristeluun!
8&9. Ahkeran oppilaan vikaa..? Niin vähän enää koulua jäljellä, että viimeisetkin motivaatiot ovat kadonneet lähes kokonaan. Englannin suhteen pitää kyllä tsempata aika paljonkin, jos tahdon päästä ylppäreistä läpi.. No se tietää vain lukulomalle enemmän töitä!


10. Henna sai huijattua ovelasti miut jonnekin tuote-esittelyyn, jossa istuttiin sitten parisen tuntia. Epäilinkin tosin, että siinä on pakko olla jotain mätää, kun Henna lupasi välttämättä tarjota miulle ilmaset ruoat Nevillestä.. :D 11. Käytiin Tiian kanssa viime perjantaina Lappeenrannassa juhlimassa ja lauantaina oli kyllä mukava sää ajella takaisin, kun aurinko paistoi!12. Uutena vuotena otettu kuva, kun oltiin Tiian kanssa juhlimassa vuoden vaihtumista Lappeenrannassa. Mukavaa vaihtelua, kun Kouvola alkaa olemaan jo aika nähty! 13. Toissa viikonloppuna baariin lähdössä.14. Parisen viikkoa sitten tuli käytyä ekaa kertaa ojassakin, itse en tosin ajanut, vaan istuin repsikassa. Ajettiin 80 km/h alueella n. 60 km/h ja meiltä lähti perä luistamaan, eikä kuski saanut enää autoa suoristettua. Kuvassa näkyvä kaide säilyi ihme ja kumma ehjänä, koska onnistuttiin jotenkin pääsemään sen päälle ja liuttiin siinä n. 20m ennen kuin lennettiin tuonne sivuun. Muun muassa poliisit ihmetteli kovasti, että miten se voi olla mahdollista.. :D Ja kellekään ei sattunut pahemmin paitsi Henna sai takapenkillä aivotärähdyksen, kun vyö ei lukkiutunut heti. Onni onnettomuudessa!
15&16. Miun ja Hennan uusi harrastus - bingo! Ai miten niin bingo on muka vain mummojen harrastus? Ensimmäinen kuva on otettu joululomalta kun oltiin Hennan, Jaakon, Tiian ja Detlefin kanssa bingoamassa - Tiia oli ainut meistä joka sai bingon. Jälkimmäinen kuva on viime viikolta, kun oltiin Hennan ja Samun kanssa bingoamassa toisessa baarissa. Tällä kertaa kävi vähän parempi tuuri, kun mie sain bingon neljä kertaa peräkkäin ja Henna vei sitten pääpalkinnon.


17. Saatiin Tiian kanssa yksi päivä päähänpisto, että lähtään urheilemaan, kun satuttiin ajamaan tälläisen paikan ohi. Käytiin juoksemassa ja hypättiin me pituuttakin! Ensi kerralla sitten keihäs mukaan.. ;D Oltiin varmasti tosi "sporttinen" näky, kun yllättäen vaan pöllähdettiin paikan päälle.


18. Suoritettiin viime torstaina Karon kanssa harjoitteluvaiheen ryhmäajo ja ajettiin käymään Kotkassa. 19. Fasu taas kovin edustavan näköinen kärsämobiilinsa kanssa.. :D


20. Käytiin Tiian, Ellan ja Roopen kanssa viime kuussa katsomassa mikropossuja, joista yksi muuttikin heti Ellan ja Roopen luokse asumaan. 21. Taiteiltiin Tiian kanssa hieno synttärikortti Hennille!

Tähän loppuun laittelen vielä muutamia kuvia meidän abiristeilyltä!

Torstaina oli tarkoitus lähteä maneesille, mutta Fasu yllätti iloisesti puuttuvalla etukengällä. Pitääkin soitella kengittäjälle, että milloin saataisiin popo takaisin jalkaan. Jos sitten pääsisi vaikka edes lauantaina tai sunnuntaina maneesille.. Henni tosiaan teki iltatallit ja liikutteli kolmikon sinä aikana, kun olin risteilemässä ja Nea liikutteleekin Helkaa nyt loppuviikon ajan.

2 kommenttia:

  1. Ajattelin tilata Hööksiltä hiihtoratsastusvaljaat, niin miten ne ovat teillä toimineet? Miinuksia, plussia? (Luin sen 2012 tehdyn postauksen missä sanoit että tilasit ne)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Me ollaan tosiaan tilattu Börjesiltä nuo meidän valjaat, mutta eipähän noissa nyt hirveesti eroa edes ole :) Ovat olleet ihan perushyvät, suht kestävät hintaisekseen (yksi kohta vähän hajonnut, mutta solmulla korjaantui) ja ajaneet ihan hyvin asiansa. Vähän ehkä epämukavat hevoselle ihan pelkästään noin, joten ollaan laitettu vielä lampaankarvapehmusteet :)

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)