maanantai 11. maaliskuuta 2013

risteilyä & kulunut viikko

Maanantaina Fasu sai kevyen päivän sunnuntain valmennuksen takia. Kenttä ei ollut kovin hyvässä kunnossa, joten tyydyttiin sitten pääosin käyntityöskentelyyn - taivuttelua, väistöä, avoja ja sen sellaista. Tiistaina hieroja kävi tekemässä Fasulle kranio-sakraalin. Mitään suurempia "löydöksiä" ei löytynyt, mitä nyt vasen lapa oli jumissa ja Fasu oli vähän kolauttanut jalkaansa riehuessaan kopissa. Keskiviikkona Roosa teki iltatallin, kun mie olin koululla tekemässä rästiin jääneitä kokeita alta pois. Roosa kävi kävelemässä Fasun kanssa selästä käsin ja irtojuoksutti Helkan ja Vikin tarhassa.

Helka & Henni hiihtoloman alussa

Torstaina lähdettiinkin vanhojen risteilylle, jonka takia Erika hoiti iltatallin. Erika irtojuoksutti Vikin ja Fasun ja kävi käppäilemässä Helkan kanssa kentällä. Perjantaina Henni ja Tiia vuorostaan tekivät iltatallin ja Henni liikutti Fasun aika kevyesti kentällä ilman satulaa. Ja Erika kävi aamupäivällä Helkan kanssa maastossa kävelemässä.

Mitään kummallisempia selityksiä ei risteilyltä pahemmin ole, mutta oli kyllä hauska reissu! Ruotsissa käytiin Barkarbyn outletissä, jonne mentiin aluksi metrolla, sitten junalla ja lopuksi vielä bussilla. Mukaan tarttui vain perus tennarit Skopunktenista, kun en raaskinut mitään ostella ja tietysti käytiin myös läheisellä mäkkärillä syömässä.. :D

Muutamia hyvin "edustavia" kuvia risteilyltä:






Oli muuten hyvät jälkiruoat buffassa!



Matkalla Barkarbyyn



Oli muuten ihan sika iso lelukauppa! Joka lapsen unelma :')






Meidän hyttiläiset eli mie, Roosa, Lassi & Veera ;D



Lauantaina Henni ja Tiia olivat käyneet päivällä tallilla ja liikuttaneet Helkan ja Vikin kentällä. Helka oli kuulemma possuillut ihan urakalla ja tiputellut Henniä ja Tiiaa - voi ponin vintiö sentäs! Fasun lastasin traikkuun harjottelemaan siellä oloa, kun on alkanut taas rymytä pitkästä aikaa.. Sama homma oli joskus vuosi sitten, mutta saatiin se treenattua kokonaan pois ja poni matkusti kuin tatti pidempiäkin matkoja kesällä! Koetettiin ilman väliseinääkin, mutta sama homma vaan jatkui :/ Kävin yhdessä vaiheessa kurkkaamassa ponia, niin se oli sitten makaamaan käynyt ja ei suostunut melkein millään nousemaan! Lopulta sain Fasun nousemaan ja se ponkaisin oikein vauhdilla ylös ja siinä samassa mie jäin puoliksi ponin ja traikun seinän väliin. Tuntui kyllä niskoissa ja päässä oikein mukavalle.. Kun poni osasi olla hetken nätisti otin sen ulos ja käytiin kentällä hetki käppäilemässä.

Tänään meillä piti tosiaan olla estevalkka, mutta näin parhaimmaksi peruuttaa sen. Fasu oli eilen rymytessään vetänyt itsensä (taas) vähän jumiin ja kolauttanut samalla jalkansa ja miun niskat oli ihan älyttömän kipeät, kun tärähtivät eilen mukavasti. Lisäksi tuota ponia on aika hankala lähteä kuljettelemaan mihkään.
Soittelen ensi viikolla Henkalle ja katsotaan mitä keksitään tuolle "koppiongelmalle". Tehtiin Roosan kanssa tänään iltatalli ja käytiin kävelyttämässä Fasua maastakäsin ~15min. Pitää seurailla Fasun tilaa, että tarviiko hierotuttaa uudestaan ym. Mutta toivottavasti päästäisiin ensi viikonloppuna taas valkkaan!

8 kommenttia:

  1. Tosi harmi, et Fasu tollee riehuu :(
    Ja ihanan näköst tuo jälkiruoka! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Jep.. Toivottavasti on vain väliaikaista :) Nam, sitä se kyllä olikin!

      Poista
  2. Suosittelen hevoskuiskaajaa ton koppiongelman kanssa. (: Martin March sai yhen ponin menee koppii keskustelun jälkee ilman ongelmaa, sama ongelma ei ole toistunut. Poni ei enää reihu kopissa.. Suosittelen! (:

    VastaaPoista
  3. sait uuden lukijan :)

    Käy kurkkaamassa myös:

    http://dreamteam-blogi.blogspot.fi/

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)