maanantai 23. lokakuuta 2017

maneesilla hyppäilemässä!

Käytiin tänään lähitallin maneesilla hyppäilemässä Tiian ja Hennin kanssa. Fasu on saanut viime kisojen jälkeen viettää ansaittua n. kolmen viikon hyppylomaa ja kyllä tänään riemu repesikin kun poni pääsi "pitkästä aikaa" hyppäämään! Alkuverkkailujen jälkeen tultiin muutama yksittäinen hyppy, jonka jälkeen siirryttiin hyppäämään pientä rataa: okseri - kolmoissarja (pystyillä) - pysty. Pidettiin korkeus maltillisena ja korkeimmillaan okseri taisi olla n. 80cm.

Fasu oli oikein energisellä päällä, välillä aika vahva, eikä olisi aina malttanut ihan pysyä nahkoissaan - etenkään esteen jälkeen.  Paikoitellen poni tuli kyllä tosi hyvin takaisin ja malttoi, mutta pääosin esteen jälkeen (ja kolmoissarjalla) pakka vähän levisi ja vauhti kasvoi.. :D Ei se mitään, pääasia, että hauskaa oli! Muuten Fasu oli oikein hyväntuntuinen ratsastaa ja teki hyviä hyppyjä, kunhan kuski ei säätänyt omiaan. Yhtäkään pudotusta ei tullut, ja kokonaisuudessaan jäi tosi hyvä fiilis hyppelyistä!

Ensi viikolla olisi samassa paikassa estekilpailut ja alustavasti olen suunnittellut osallistuvani 80cm -luokkaan. Mikäli Erika pääsee mukaan niin hän starttaa myös Fasun kanssa 80cm luokan, muutoin hyppään itse varmaan 70cm lisäksi. 
PS. Käykäähän kurkkaamassa edellisen päivityksen videopostaus, jos ette ole vielä kerenneet! :)


Yksi viime syksyn lempparikuvistani, pitäisi joku päivä ottaakin kuvailut uusiksi!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)