tiistai 5. huhtikuuta 2016

videopostaus ja ensimmäiset hypyt lähes vuoteen!


Eilen innostuttiin Hennin kanssa tekemään pitkästä aikaa videopostaus blogiin meidän tallipäivästä. Käytiin ensin Fasu liikuttelemassa, jonka jälkeen suunnattiin Juhan tallille tekemään iltatalli ja liikuttelemaan Viki. Pidempiaikaiset blogin lukijat varmaan muistavatkin vielä Vikin ja Helkan, joiden arkielämästä kirjoittelin blogin alkuvuosina.

Meillä oli tosiaan Fasun kanssa viime sunnuntaina 5-vuotispäivä, mutta juhlistettiin sitä hyppelyjen merkeissä nyt eilen kun sunnuntain olin töissä. Vähän jänskätti mitä ponipoika mahtaakaan tuumata melkein vuoden hyppytauon jälkeen / oliko kaatumisesta jäänyt jotain "kammoja"?
Tultiin aluksi ravissa ja laukassa muutamia puomeja, jonka jälkeen otettiin parit kavalettihypyt molempiin suuntiin. Mistään kammoista ei ollut tietoakaan kun Fasu pitkästä aikaa näki kavaletin - se oli menoa sitten! Hyvä, että toinen pysyi nahkoissaan kun riemulla ei ollut taaskaan rajaa. Eli hauskaa oli niin kuskilla kuin ponillakin ja tätä oli kyllä odotettu! Vähän tietenkin kuumottelin myös jalan puolesta, vaikka se on tosiaan joulukuussa todettu jo parantuneeksi, eikä estettä normaalikäyttöön palaamiselle ollut (mutkun mutkun..) Jalka oli liikutuksen jälkeen onneksi normaali ja kylmäiltiin sitä vielä reilu vartti kylmäyssuojalla. Hieno ponipoika ♥





Pidemmittä puheitta siirrytääs itse videopostauksen pariin:



Heitelkäähän ihmeessä kommenttia mitä piditte videopostauksesta, että tehdäänkö näitä myös jatkossa..? :) Entä löytyisikö uudelle toivekuvapostaukselle tai kysymyspostaukselle mahdollisesti kysyntää?

4 kommenttia:

  1. Hyvä oli video! Voi Fauskia, kun se oli niin innoissaan. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia ja kiva, että pidit! :') Haha, joo toisella oli lievästi sanottuna hauskaa!

      Poista
  2. Kiva että pääsitte vähän hyppimään ja Fasu kyllä innoissaan menossa:D Kiva videopostaus ja toivekuvapostaus olis kanssa kiva taas!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Haha jep, ponipojalla oli hauskaa! :D Mukava kuulla, että postaus miellytti ja paljon kiitoksia siulle kommentistasi!

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)