perjantai 30. lokakuuta 2015

Tutustumiskäynti Puuilon hevostarvikevalikoimaan

Hyvinkään Puuilo (kuvituskuvaksi tähän alkuun)

Postaus on toteutettu yhteistyössä Lappeenrannan Puuilon hevostarvikkeen kanssa!


Keskiviikkona kävin Lappeenrannan Puuilossa kamerani kanssa vierailemassa, jonka tiimoilta tämä postaus on syntynyt. Iina esitteli minulle heidän tuotteitaan ja kuvailtiin niistä pääosin erilaisia varuste-/tuotesettejä.

Puuilo on vuonna 1982 perustettu perheyritys, jolla on Suomessa 15 myymälää ja verkkokauppa. Yritys on vähittäistavarakauppaa harjoittava suomalainen tavarataloketju, joka on tunnettu edullisista hinnoistaan ja erittäin laajasta yli 80 000 tuotetta käsittävästä tuotevalikoimasta. Vaikka Puuilo onkin painoittunut enemmänkin työkalujen, rakennustarvikkeiden, sekä muiden käyttötavaroiden myyntiin löytyy heidän valikoimastaan kuitenkin myös monipuolisesti hevostarvikkeita niin ravi- kuin ratsukäyttöön. Hevostarvikkeet tulevat pääosin Hevarilta, Veljekset Wahlstenilta, sekä Valjaspuodilta, säkkirehut pääasiassa Suomen Rehulta (Racing), sekä Black Horselta perusrehut. Lisäksi rehuvalikoimasta löytyy myös Krafftin perusrehuja, sekä Dodson & Horrellin rehuja. Lisäravinteita, kuten vitamiineja ja nivelaineita löytyy Vitabalansin, Biofarmin, sekä Fysiohealingin tuotteista.

Eli monipuolisesti laidasta laitaan eri tuotteita, joista
löytyy varmasti jokaiselle jotakin :)

Varustesettien yhteydessä mainittu tuotteiden merkki tai jälleenmyyjä (jälleenmyyjät kursivoitu).


Lasten varustesetti. Saappaat - Covalliero, jodhpurit - Eurohunter, kypärä - Covalliero, chapsit - Eurohunter, hanskat - Eurohunter, sukat - Esperado, raippa - Eurohunter.


Aikuisten varustesetti. Talvikengät - Covalliero, kypärä - Lamicell, kengät - Eurohunter, hanskat - Covalliero, ratsastushousut - Horse Comfort, kannukset & remmit - Valjaspuoti, sukat - Horse Comfort, raipat - Wahlsten.


Palaliivi - Eurohunter, selkäpanssari - Covalliero.


Toppavarustesetti. Toppahousut - Covalliero, kengät - Valjaspuoti, mustat hanskat - Covalliero, keltaiset hanskat - Eurohunter.


Horse Comfort / Lamicell - varustesetti.


Hevari / Valjaspuoti - varustesetti.Valjaspuodin, Wahlstenin, Kerbl'n ja Hevarin - tavarasetti.

Kengät tulevat Hevarilta. 
Puuilosta löytyy myös Chia de Gracian tuotteita, esim. nokkosta, Joint Buddya, chiarouhetta, sekä hampunsiemeniä.


Vitabalansin tuotteita, josta löytyy myöskin koirille omansa.
Lisäksi löytyy erilaisia herkkuja hevosystävälle.


Dodson & Horrell'n rehuja etualalla, taaempana näkyy Black Horsen rehuja.


Valikoimassa on myös Back on Trackin ja W-Healingin tuotteita.

Lisäksi löytyy laaja valikoima aitaustarvikkeita tolpista aitalankoihin ja paimeniin, sekä tallitarvikkeita, kuten ämpäreitä, telineitä, talikkoja jne.


Puuilon nettisivuilta löytyy listattuna kaikki myymälät - käykäähän kurkkaamassa missä on teitä lähin Puuilo. Ja tietenkin nettikaupan puolelta saa tilattua paketin noudettavaksi lähimpään postiin/matkahuoltoon, miksei myös ihan kotiovelle asti. Huom! Tuotevalikoimien laajuus vaihtelee myymälöittäin ja nettikauppa on suuntaa antava.


Yhteistyön kautta sain Wahlstenilta talviratsastushousut ja Valjaspuodilta kengät, joista tulossa esittelyä hiukan myöhemmin. Teitä lukijoitakaan ei ole unohdettu, pysykäähän kuulolla, tulossa on teillekin jotain kivaa! :)


Hyvinkään Puuilon raviosastoa

Kuopion Puuilo

Lahden Puuilo

10 kommenttia:

 1. Kiva tietää, että Lappeenrannassakin on noin monipuolisesti hevostarvikkeita, jos tulee liikuttua sielläpäin. Vantaan Puuilo on aina vakipysäkki kun pk-seudulle eksyy, Puuilon valikoimaa ja hintatasoa ei niin vain päihitetä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jeps, varmasti löytyy jokaiselle jotakin :) Kannattaa käydä tsekkaamassa!

   Poista
 2. Ihana tuo metallise värinen satulahuopa! Ja rakastuin noihin värikkäisiin kakan keruu jutskiin :D Täytyykin vierailla Puuilossa jos sinne päin eksyn :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö ookkin! Miekin ihastuin siihen huopaan - sitä löytyy myös muuten sinisenä :)

   Poista
 3. Meidän Puuilo on paras paikka ostaa hevostarvikkeita... tai luulin niin kunnes näin nuo kuvat! Ooo, miten laajasti tuolla onkaan valikoimaa! Meillä on "vain" yksi hylly, joskaan en tarkotia valittaa, kiitollinen olen siitäkin hyllystä, sillä siitä löytyy jo "kaikki", valikoima luonnollisesti jää yhdessä hyllyssä suppeaksi... Tosin ehkä hyvä, koska jos olisi noin laaja valikoima, niin köyhtyisin varmasti, kun mukaan tarttuisi jotain aina "vaihtelun vuoksi"... puuilossa kun hinnatkaan ei huimaa... Kiva postaus!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haha, pitää antaa kyllä iso peukku Lprn Puuilon laajalle valikoimalle! Iskee ihan valinnan vaikeus kun lähtee tuolta jotain ostamaan.. ;D Mutta mukava kuulla, että pidit ja paljon kiitoksia kommentistasi! :')

   Poista
 4. Osaatko sanoa, onks Kouvolasta Lahden vai Lappeenrannan Puuiloon lyhyempi matka? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ajallisesti ei juurikaan eroa, mutta kilometreissä Lahteen on reilu 20km lyhyempi matka Kouvolasta :)

   Poista
 5. Pakko kommentoida hieman myöhässä, että onpa Lahden Puuilossa varustearsenaali kasvanut. Kävin ennen aina rehuja ostamassa kun oli matkan varrella, mutta muuten huonon valikoiman takia kiersin 5 minuuttia jotta sain aina samalla reissulla muut hevostarvikkeet ostettua (yleensä aina jotain häviää/rikkoutuu näppärästi) yhdellä reissulla. Täytyykin ehdottomasti käydä tsekkaamassa :)

  VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)