torstai 14. kesäkuuta 2018

hengissä ollaan! (pikapäivitystä)

Parin viikon takaiselta uittoreissulta Erika & Fasu

Hui, mistähän sitä edes aloittaisi! Edellinen postaus on tullut viime vuoden puolella, reippaasti yli puoli vuotta sitten.. Mietinkin tässä, että eksyyköhän tänne blogin puolelle enää kukaan, jos tänne nyt päivittelen.. :D  

Aloitin syksyllä koulun AMK'ssa ja koko viime syksy ja kevät on ollutkin aikamoista haipakkaa. Töitä pyrin tekemään niin paljon kuin koulun ohella vaan pystyy ja etenkin harjoittelun aikana työtunnit nousivat helposti yli 50h/viikko. Ensimmäinen vuosi on onneksi ihan kunnialla selvitty loppuun ja nyt voi "rauhassa" keskittyä työntekoon. 

Pienen aika- ja motivaatiopulan takia jouduin tosiaan jättämään blogin taka-alalle. Välillä oli kyllä hirveä hinku tulla päivittelemään tänne, mutta ilman mitään kuvamateriaalia postaukset olisivat jääneet todella tylsiksi ja yksitoikkoisiksi. Pyörittelin pitkään ajatusta Fasun omasta ig-tilistä, jonne päivittelisin viikoittain meidän kuulumisia. Instagramin puolelle nyt vielä kehtaa kännykkäkuvia päivitelläkin. Viime kuun lopussa sain vihdoin ja viimein toteutettua pitkään kypsyneen ideani ja meidän puuhailuja voi nykyään seurata ig'n puolelta nimimerkillä ferrarikassarist. Suunnitteilla on myös muutamia kilpailuja, arvontoja ym. hauskaa! Käykää ihmeessä seurailemassa, jos kiinnostaa :)

Mutta näin tiivistetysti meille kuuluu oikein hyvää! Fasu on liikkunut säännöllisesti, kelien/pohjien mukaan. Reilun parin viikon sisällä ollaan käyty uimassa, hyppäilty, kouluiltu, ohjasajettu, maastoiltu, kaulanaruiltu, irtojuoksutettu .. mitähän vielä! Poni on päässyt myös päivittäin laitumelle (joka tosin alkaa olemaan jo aika koluttu, vettä kiitos..) Estetreenit ovat pikkuhiljaa jääneet, enää emme aktiivisesti hyppäile ja tämän vuoden estekerrat onkin laskettavissa yhden käden sormilla. Intoa kyllä löytyisi treenailla enemmänkin, mutta Fasun terveys on ennen kaikkea etusijalla. Meillä on ollut niin monta hyvää ja aktiivista estevuotta takana, että pikkuhiljaa alettava jo himmailemaan.


Viime viikolla hyppäiltiin toista kertaa tänä vuonna. Hurjan hauskaa kyllä oli niin kuskilla kuin ponilla!

Nyt allekirjoittaneen on kiirehdittävä töihin, vaikka olisi ollut kiva päivitellä enemmänkin meidän kuulumisia. Blogin kohtalo on edelleen vähän auki, luultavasti siirryn kokonaan ig'n puolelle, mutta blogia en aio missään nimessä poistaa. Niin mukavaa palata välillä tänne lueskelemaan vanhoja postauksia! "Voi niitä aikoja ;D"

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)