perjantai 19. kesäkuuta 2015

uusi ulkoasu & kulunut viikko ( + arvonta! )

No niin, täällä taas! Blogi oli tosiaan maanantaista asti piilotettuna, kun Veera väsäili meille uutta ulkoasua. Ei siis sen kummempaa, kun muutaman hätääntyneen viestin ehdin jo saada.. :D Nyt on ihan uusi ilme sivuilla, itse tykkään ainakin ulkoasusta kovasti ja olikin jo korkea aikakin saada pientä päivitystä. Ulkoasu oli tosin jo eilen päivällä valmis, mutta halusin saada ensin tämän postauksen valmiiksi ennen kuin laitan blogin taas julkiseksi. Ja koska juhannukseni on mennyt enemmän ja vähemmän töiden merkeissä niin vasta nyt tuli sopiva rako päivitellä blogia. Huomenna tosin pitää olla jo 9.30 töissä ja lupauduin sitä ennen vielä käydä tekemässä aamutallin, joten kello soi varmaan jo kuuden pintaan! 


ARVONTA:

Veera lupautui tekemään yhdelle onnekkaalle bannerin blogiin, joten nyt olisi jollain mahtava tilaisuus saada uutta ilmettä sivuille! Eli laitetaas tosiaan arvontaa pystyyn, osallistumisaika alkaa tästä päivästä ja jatkuu 30.06. klo 21.00 asti.

Säännöt:

- Arvonta on tarkoitettu blogin lukijoille - pelaathan reilua peliä, etkä liity vain arvonnan takia lukijaksi ja häivy sitten, kun arvonta on päättynyt!
- Arvonnan voittaja arvotaan puolueettomasti netistä löytyvällä arvontakoneella.
- Voittajan nimen julkaisen blogissa ja otan häneen myös yhteyttä s-postitse.

Arvat:

- Osallistut arvontaan yhdellä arvalla, jos olet blogin rekisteröitynyt lukija ja annat mielipiteesi meidän uudesta ulkoasusta. Kommentin ei tarvitse olla mikään hehtaarin pituinen, mutta mielellään pidempi kuin pari sanaa :)
- Osallistut arvontaan kahdella arvalla, jos olet blogin rekisteröitynyt lukija ja linkkaat tämän arvonnan blogiisi selkeästi! Sekä linkität myös osallistumiskommenttiisi sen postauksen, jossa mainitsit tämän arvonnan (pelkkä blogin osoite ei siis riitä).

Osallistuminen:

Mainitse kommentissasi:


1. Nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi
2. Arpamäärä, jolla osallistut

3. Mielipide uudesta ulkoasusta
(+ Mahdollinen linkki blogisi tekstiin, jossa mainostat arvontaa.)


Mikäli osallistumisviestisi on puuttellinen osallistumistasi ei huomioida! Ole tarkkana, lue säännöt hyvin ja KYSY ihmeessä mikäli et ymmärrä jotain kohtaa! Kiitokset kaikille osallistuneille jo etukäteen ja paljon arpaonnea! :)




Ohjasajo alkaa sujua kerta kerralta paremmin ja pikkuhiljaa minäkin olen päässyt enemmän jutun jujuun kiinni. Viime ohjasajokerralla saatiin niin kivoja väistöjä ja avoja - Fasu kyllä kovasti tykkää päästessään tekemään jotain fiksua pelkän kävelyn lisäksi. Ainakin työskentelymotivaatio on ponilla täysin kohdallaan! Ollaan taas päästy lenkkeilemään taas maastoon, kun poni ei enää juurikaan arkonut kavionpohjiaan ja ollaan käyty n. 3km lenkkejä aina kerralla. Tiistaina oltiin jo päästy suhteellisen kauas tallista kun yhtäkkiä alkoi ihan törkeä tuuli ja pian tuli vettäkin ihan mukavasti. Fasu otti kauheista tuulenpuuskista vähän kierroksia ja kaiken huipuksi oltiin vielä metsässä, jossa paukkui ja rätisi kovan tuulen takia. Äkkiä etsin jonkun lähimmän oikopolun metsästä ulos (luulin jo hetken eksyväni..) ja suoraa tietä takaisin tallille - eikä kauaakaan kun aurinko paistoi niin nätisti. Kiva Suomen kesä taas kerran!

Yhtenä päivänä otettiin pujottelua ja puomi mukaan harjoituksiin - Fasu oli ihan "jee!"






Muutaman kerran olen päässyt lähiviikkoina liikkuttelemaan Iinan suokkiruunaa Mokkista, joka on varsin hauska tapaus! Todella harvoin ratsastan kenelläkään muulla kuin Fasulla ja olenkin aina ihan hukassa jos joudun tutun ja turvallisen Fasun kyydistä jonkun toisen selkään. Mutta hyväähän se vaan tekee ja pitäisikin osata/päästä ratsastamaan mahdollisimman erilaisia hevosia - se se vasta kehittääkin.

Kaikeksi onneksi Mokkis on kuitenkin suurinpiirtein aika samantyyppinen ratsastaa kuin Fasu; liikkuu omalla moottorillaan eteen ja on herkkä. Pääsinpähän myös vähän hyppäämääkin maanantaina, kun Iina lainasi Mokkista Sannan estevalmennukseen. Tehtiin alkuun ravissa ja laukassa puomityöskentelyä ja lopuksi tultiin muutaman kerran pikkurataa. Pienen alkukankeuden jälkeen homma alkoi pikkuhiljaa sujumaan paremmin ja etenkin vikaan rataan olin tyytyväinen - saatiin joka esteelle hyvät paikat ja tiet, sekä sujuvat hypyt. Hieno Mokkis ja hengissä selvittiin!











Sain vielä laserlaitteen toiseksi viikoksi lainaan, joten Fasu saa vielä lisäviikon laserhoitoa - kyllä nyt kelpaa! Lea kävi tänään ja eilen hoitamassa Fauskin ja oli aidannut tänään ponille uuden pikkulaitsan juhannuksen kunniaksi ja Fasu oli tietenkin niin mielissään päästessään herkuttelemaan :)



Hyvää juhannusta kaikille ja muistakaahan osallistua arvontaan!

20 kommenttia:

  1. 1. Nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi
    Tinttu, voimaponi@gmail.com. // askel--askeleelta.blogspot.com
    2. Arpamäärä, jolla osallistut
    1
    3. Mielipide uudesta ulkoasusta
    Tykkään tästä kovasti! :) Banneri on selkeä, vaikka kuvia onkin ehkä omaan makuuni paljon. Värimaailma on selkeä ja neutraali, joka miellyttää silmää.

    VastaaPoista
  2. Kiva banneri, mitä nyt omaan silmään vähän toisiksi vasemman puoleinen häiritsee, kun on jotenkin niin erilainen laatu, mutta muuten kiva idea!
    Onko tuo Mokkis suokki ja paljonko mahtaa ikää löytyä? Kivan näköinen :)
    Fasulle paranemisia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Suuret kiitokset kommentistasi! :) Joo, sitä ei valitettavasti ole parempilaatuisena, mutta menkööt noin. On joo Mokkis suokki ja -03 syntynyt.

      Poista
  3. Ihanat noi päitset ekoissa kuvissa!♥ Ja kiva ulkoasu ja blogi muutenkin!

    VastaaPoista
  4. 1. Alina / essi.hevoset@gmail.com
    2. 2 arpaa

    3. Oikein nätti, ja värit ovat kohdallaan, mutta silti noin monta kuvaa samasta ponista samasta kuvakulmasta pistää silmään
    Blogin Linkki: http://ruudiponi.blogspot.fi
    Postauslinkki: http://ruudiponi.blogspot.fi/2015/06/jehei-leirit-ovat-taalla.html

    VastaaPoista
  5. 1. Annele Piukkala ja annelepiukkala@hotmail.fi
    2. 1 arpa
    3. Huolella tehty banneri. ULkoasun väriteema on oikein kiva ja tulee hyvin esiin. Muuten tosi kiva mutta tuo vasen sivupalkki (tai mikä ikinä onkaan) olisi kivempi oikealla omasta mielestäni. Blogi on ihanan yksinkertainen mutta hienoja yksityiskohtia löytyy. Kokonaisuus erittäin hyvä ei liikaa kaikkea ja hieno väriteema, tykkään!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava, että pidit ja suurkiitokset kommentistasi! Joo, miullakin vähän totuttelemista kun sivupalkki ollut aina oikealla, mutta vaihtelu virkistää ;D

      Poista
  6. 1. Nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi:
    Siiri J., siiri.jaaskelainen@wippies.fi
    2. Arpamäärä, jolla osallistut:
    Yhdellä yritetään! :)
    3. Mielipide uudesta ulkoasusta:
    Kontrastien käyttö taustassa (esim. sivupalkki tumma, tausta vaalea) on mulle ihan uusi juttu, mutta näyttää mukavalta! Yleensä käytetään niin samankaltaisia sävyjä. Banneri on ihan erikoishieno mun mielestä, osaisipa itsekin! Millä ohjelmalla se on muuten tehty? :)
    Sininen sopii blogin ulkoasuun, ja tällainen ulkoasu sopii varmasti kaikkiin vuodenaikoihin- eikä ole ainakaan liian vihreä, kuten monet kesäulkoasut (omanikin:D) ovat! Sivupalkin otsikkojen fontit ei ole omaan mieleeni, mutta muuten kyllä on tosi selkeä ja helposti selattava ulkoasu! :)

    -Siiri
    siirixo.blogspot.fi

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitoksia paljon ja kiva kuulla, että pidit! :) Gimpillä tehty.

      Poista
  7. 1. Nimesi/nimimerkkisi ja sähköpostiosoitteesi
    Hilla, hilla.sippola@gmail.com || hillass.blogspot.fi
    2. Arpamäärä, jolla osallistut
    Kaksi arpaa! :)

    3. Mielipide uudesta ulkoasusta
    (+ Mahdollinen linkki blogisi tekstiin, jossa mainostat arvontaa.)
    Ulkoasu on todella siisti, ja hienosti koodattu! Kaikki sointuu kivasti yhteen ja värimaailma on hieno. Banneri sopii ulkoasuun täydellisesti, joskin osa kuvista näyttää hiukan rakeisilta.
    Mainostin arvontaa uusimman postaukseni lopussa; http://hillass.blogspot.fi/2015/06/hengaillaan.html

    VastaaPoista
  8. Liityin lukijaksi, koska viimeinkin hiffasin, että sullakin on blogi :D olen katsonut videoita youtubesta susta ja fasusta, jonka takia mielelläni liityin lukijaksi seuraamaan teidän kuulumisia. Ja voisinhan tässä samalla osallistua arvontaan yhdellä arvalla:)

    Tiedän uusi ulkoasu on mielestäni ihana, koska siihen on ujutettu monta kuvaa selkeästi, siististi ja hyvän näköisesti. Teksti on tehty mageesti, kun on ns kakspäällekkäin. Tekstin väri sopii hienosti kuviin jossa teillä on esm sinisiä huopia :) Jotain kritiikkiä niin kuvat saisivat olla terävempiä ja bannerin yläpuolelle jää jokseekin paljon tyhjää tilaa.

    VastaaPoista
  9. Meille ell ainakin antoi ohjeeksi että hankkari/jännevammaisella olisi vältettävä kuntoutusvaiheessa viellä esim. Pohkeenväistöjä ja etu/takaosakäännöksiä...

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hmm, meillä ei ollut kyllä mitään mainintaa asiasta. Mutta pitääkin soittaa klinikalle ja varmistaa! :)

      Poista
  10. 1. Jolana / jolannian@gmail.com
    2. Yhdellä arvalla mukana
    3. Tykkään todella paljon bannerin väriyhdestelmästä! Toi harmaa ja valkoinen tausta on sopivasti rauhallinen ja tyyylikäs myös :)

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)