maanantai 22. toukokuuta 2017

kummihevosvierailulla vanhainkodissa

Ollaan Fasun kanssa myös tänä vuonna mukana kummihevoskampanjassa, joka käynnistyi vuoden alussa ja päättyi virallisesti tänään kiitostilaisuuteen, joka järjestettiin Hevoset Kaivarissa -tapahtuman yhteydessä. Kummihevosen tarkoituksena on ilahduttaa kummikohdettaan ja viedä hevosen tuomaa iloa eteenpäin sellaisille, jotka muuten jäisivät siitä paitsi. Fasu on kerran aiemminkin toiminut kummihevosena, silloin kun asuttiin vielä Lappeenrannassa. Tästä linkistä voi käydä kurkkaamassa miten meidän edellinen kummihevoskäynti sujui.


Liityimme tänä vuonna kampanjaan mukaan vasta keväällä kun meidän muutto toiselle tallille varmistui (ja tämä kummikohde on ihan naapurissa). Päätettiinkin jatkaa kummihevosyhteistyötä, eli päivittelen heille jatkossakin n. kerran kuukaudessa Fasun kuulumisia ja satunnaisesti vierailemme vanhusten luona. Eli Fasu on nyt virallisesti Kotiharjun palvelukeskuksen kummihevonen.

Käytiin tosiaan nyt torstaina ilahduttamassa vanhuksia. Viki lähti Fasun mukaan "henkiseksi tueksi" ja vierailu sujuikin oikein mainiosti - molemmat hevosista käyttäytyivät tosi asiallisesti. Fasu oli tosin välillä vähän turhankin ahne herkkujen (ja pihalla kasvavan vihreän) suhteen, mutta Viki onneksi osasi ottaa todella varovaisesti kun vanhukset tarjosivat kädestä leipää. Oli kyllä kaikinpuolin mukava ja onnistunut reissu, ihana nähdä miten paljon iloa hevosten läsnäolo voikaan saada aikaan. Innokkaimmat olivatkin jo tuntia ennen meitä pihalla jo
 odottelemassa. Mielellään menemme uudestaankin vierailemaan, pieni vaiva meille, mutta sitäkin isompi asia heille. Annetaan hevostemme tehdä hyvää!








Meidän kummihevostervehdys oli tulostettu vanhainkodin seinälle.

Työn alla on vielä muutama muukin postaus, mm. kahden kerran estetreenit ja Mintun ratsastus. Lisäksi huomenna meillä on kouluvalmennus, josta saadaan myös kuvamateriaalia ja torstaina vuorostaan estekisat. Alkaa tunnit pikkuhiljaa taas loppua kesken päivistä! Yritän ennen kisoja ehtiä päivittelemään vielä blogin ajantasalle :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)