keskiviikko 8. toukokuuta 2013

musiikkivideon kuvauksissa oloa, jumppiksia & (melkein) tippumisia

Sunnuntaina Tiia oli käynyt päivällä liikuttelemassa Vikin ilman satulaa. Hiekkatiellä otettujen alkuverkkojen jälkeen Tiia oli käynyt pyörähtämässä lähimaastoissa, jonka jälkeen oli käynyt vielä kentällä ottamassa kaikki askellajit läpi. Tamma oli kuulemma ollut tosi mukava ratsastaa, mitä nyt hieman jäykkis edellisen päivän estetreenin jäljiltä. Fasun kanssa pidettiin ihan kevyt rento palauttelupäivä ja ratsastin ponin ilman satulaa hiekkatiellä. Ei otettu laukkaakaan kun pikkupätkät molempiin suuntiin rennosti puolipitkällä ohjalla mennen, enkä ravissakaan vaatinut ponilta ihmeempiä. Lopuksi Fasu sai venytellä ravissa pitkään eteen-alas molempiin suuntiin. Poitsu oli kyllä taasen tosi miellyttävä ja kevyt ratsastaa! Helka sai sunnuntaina viettää vapaapäivää.

Tämän päivän ryhmärämä!

Maanantaina lähdettiinkin Hennin kanssa junalla vähän ennen 9 kohti Kotkaa. Suuntana oli Kotkan tori, jossa kuvattiin Hurman (facebook-sivut) ensimmäinen musiikkivideo ja mentiin sinne siis Hennin kanssa avustajiksi. Koko päivähän siinä melkein hurahti, mutta oli todella mukava päivä ja oli kyllä mielenkiintoista päästä ihan lähietäisyydeltä seuraamaan! Linkkailen sitten blogiin heti musiikkivideon, kunhan se tulee julki :)



Tallille lähdettiin Hennin kanssa heti Kouvolaan päästyämme ja kello olikin jo puoli 9. Hennin äiti oli käynyt aiemmin kaverinsa kanssa tekemässä iltatallin ja ruokkimassa hepat, mutta päätettiin reippaina käydä vielä Hennin kanssa liikuttelemassa Fasu ja Helka. Ratsastettiin molemmat vajaa tunti kentällä ja molemmat ponskit olivat ihan superhyviä ratsastaa etenkin loppua kohden! Fasun kanssa keskityin käyttämään kenttää monipuolisesti, kun miulla on pahana tapana jäädä helposti vain keskiympyrälle pörräämään. Käytiin lopuksi vielä baanaamassa hetken pellolla ja siitäkös vasta ponit olivatkin ihan innoissaan!

Henni & Helka parisen viikkoa sitten hiekkatiellä

Tänään
Erika tuli Kouvolaan Helkailemaan ja lähdettiin Roosan, Hennin ja Erikan kanssa neljän jälkeen tallille. Laiteltiin ponskit kuntoon ja suunnattiin sitten kentälle aikomuksena mennä innareita/jumppiksia ja saatiin blogiinkin nyt uutta matskua, kun Henni (ja lopuksi Erika, kun Henni meni Helkalla) meitä kuvaili. Pidettiin korkeus ihan matalana ja pääosin tultiin kavaletin kokoisia esteitä, korkein pysty oli 75cm. Fasun kanssa tulin vielä lopuksi toisesta suunnasta muutaman kerran kolmoissarjaa vähän isompana (vika este oli metrin). Ensimmäisellä kerralla ei saatu hyvää paikkaa, mutta jälkimmäinen oli sitäkin parempi. Roosa meinasi tippua kerran Vikiltä, kun Viki kompastui tokalla esteellä ja kielsi sen johdosta vikalle. Henni sen sijaan onnistui kerran tippumaan Helkalta, kun häneltä meni vikalla esteellä tasapaino ja Helka nykäisi vielä pään alas.. :D













Loppuviikon sää ei näytä kovin suosivan meitä, mutta torstaina olisi tarkoitus hypyttää Tiia ja Viki aamupäivällä kentällä, jos sää vain antaa myöten. Huomiseksi on luvattu aivan ihanaa ilmaa, joten suunnataan varmaan iltapäivällä Hennin kanssa Fasulla ja Vikillä vähän pidemmälle maastoilemaan. Lauantaina mennäänkin sitten Fasun kanssa pitkästä aikaa Henkan estevalkkaan.

6 kommenttia:

  1. Olisi kiva saada noista uusistakin blogissa pyörivistä tytöistä jotain esittelyä. Tätä on nykyään jotenkin vaikeampi seurata, kun ei tiedä tai muista kuka on kuka ja Ellakin on kadonnut jonnekin. Tilannekatsausta siis pyytäisin :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, voinhan mie jonkunlaisen esittelyn tänne tehdä! Ella ei tosiaan saa/pysty ratsastaa selkänsä takia.. Mutta kiitokset kommentistasi :)

      Poista
  2. Kadehdittavan hyvät tasapainot teillä ! :)

    VastaaPoista
  3. Oho, itse en kyllä olisi pysynyt kyydissä ilman satulaa... Mutta tosi kivan näköistä menoa (tosin myötäys esteillä voisi omaan silmään olla reilumpi) mutta en ala sen kummemmin kommentoimaan :) Ja kokonaisuudessa mukavan oloinen blogi! Ja ihania hevosia (:

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Mukava kuulla, että blogi on mieluinen! :) Mie ainakin tarkoituksella myötäsin aluksi aika vähän, kun noin pikkuesteillä Fasu ei paljoa myötäystä tarvi ja ponikin pysyy paremmin nahkoissaan. Mutta paljon kiitoksia siulle kommentistasi!

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)