torstai 7. helmikuuta 2013

pikkupäivitys (++ alekoodi!!)

Yhteistyökumppanillamme Horse Pet Dream'llä on nyt paljon tuotteita poistohinnoin!

Ja meidän lukijana saat nyt alennuskoodin verkkokauppaan, jolla saa 20% alennuksen kaikista tuotteista! Tämä tarjous on voimassa 28.2.2013 asti. Joten käykäähän nyt ihmeessä tutustumassa sivuihin ja käyttäkäähän myös alekoodi hyödyksi! :) Koodi on EZ64AV.

Henni kirjoitteli tiistain ratsasteluista seuraavanlaisesti blogiinsa: F oli tänään ihan kiva ratsastaa, kunhan sain oman asentoni kuntoon ja keskityin kunnolla ratsastamiseen, enkä jäänyt matkustamaan. Työskenneltiin aluksi käynnissä sen verran että sain Fasun taipumaan koko kropastaan ja ottamaan takajalkoja alle. Samaa sitten ravissa ja otettiin myös pienet pätkät laukkaa. F meni kuulemma ihan rennon näköisesti ja takajalat oli ihan hyvin alla. Jäi kyllä hyvä mieli ratsastuksesta! Ja mentiin joku reilu puol tuntia.




Kova hinku olisi jo ponin selkään! :( Viimevuoden kuvia nämä.

Fasun ratsastuksen jälkeen Henni liikutti vielä yli-innokkaan Helkan, jonka kanssa pääsi hieman pomppailemaankin. Estekorkeus pidettiin matalana, kun ponilla ei oltu hypätty pitkään aikaan, mutta korkeimmillaan kaksikko hyppäsi ~65cm pystyä - hyvin meni!

Keskiviikkona irtojuoksutin Fasua tarhassa ~15min. Poni juoksi todella kiltisti, että rennosti - miun ei tarvinut kuin tönöttää keskellä tarhaa ja sieltä välillä huudella "käskyjä". Suunnat vaihtui pienestä raipan merkistä yhdistettynä ääneen ja Fasu verkkaili loppuverkoissa suloisesti itsensä hyvin eteen-alas. Lopuksi pyysin ponin käyntiin ja kutsuin tulemaan luokse, niin toinen tallusteli tyytyväisesti korvat hörössä lähemmäs. Hieno poni ♥ Fasun juoksutuksen jälkeen lähdin koutsaamaan Erikaa ja Helkaa kentälle. Ponilla oli taasen hirveästi virtaa, mutta varsinkin loppua kohti Helka näytti (ja kuulemma tuntui) tosi hyvälle!


Tänään Kia kävi ratsastamassa Fasun, että saa poniin jonkunlaista tuntumaa ennen sunnuntaista estevalmennusta. Poni oli viimeeksi läpiratsastettu kunnolla joskus joulukuussa, joten tekikin oikein hyvää sille joutua ihan kunnolla töihin! Laitoin Fasulle pitkästä aikaa koulupenkinkin ja sitten lähdettiin mars matkaan kentälle. Kia verkkaili ponin aluksi eteen-alas molempiin suuntiin, jonka jälkeen lähti työstämään kaikkia askellajeja. Olosuhteet ja lähtökohdat huomioon ottaen ratsastus meni hyvin! En saanut Kia nyt "kiinni", jonka takia selostus jää nyt vähän vähemmäksi, mutta lauantaina saatte sitten tuoreita kuvia :)

Erika kävi tänään myös aamupäivällä tallilla ratsastamassa Helkan, sillä välin kun mie olin koulussa. Erikan blogista löytyy myös jonkinlainen videopostaus päivästä!




Huomenna Fasulla on kävelypäivä, että poni jaksaa sitten lauantaina ja sunnuntaina työskennellä Kian kanssa! Henni tulee varmaankin huomenna Helkailemaan ja saattaa liikutella samalla Viksunkin(?) Lauantaina tulossa sitten seuraavaa postausta blogiin Kian ratsastelusta.

Kesä tule jo!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)