tiistai 18. syyskuuta 2012

you can throw your hands up

Käytiin tänään lähitallin maneesilla pomppimassa Ellan kanssa Fasulla ja Vikillä. Roosa lupautui meille kuvaajaksi - paljon kiitoksia vielä kerran! ;D Rakenneltiin maneesiin muutaman esteen tehtävä, sisältäen sarjan ja kaksi yksittäistä pystyä. Tultiin jokusen aikaa verkkahyppyjä pikkuesteillä, jonka jälkeen tultiin Ellan kanssa muutaman kerran rata. Ella lopetti Viksun kanssa hyppäämisen siihen, miulle taas rata nostettiin 90cm'n korkuiseksi. Tulin sen kaksi kertaa, jonka jälkeen nostettiin esteet vielä metriin - okseri oli tosin vähän yli. Metrin radan tulin myöskin kaksi kertaa, jonka jälkeen otin loppuverkkahypyt ja verkkailin Fasun eteen-alas. Kuski oli tänään ihan ulalla (mm. meinasin lähtä ratsastamaan häntäsuojan kanssa ja alkuverkoissa Fasulle oli unohtunut kuljetuksen jäljiltä toinen bootsi takaseen?!) mutta poni oli oikein kiva! Eikä yhtään pudotustakaan tullut ja kokonaisuudessaan meni kyllä hyvin :)





Ellan kommentti treeneistä: "Ollaan Vikin kanssa molemmat esteillä ihan ruosteessa, joka näkyykin menossa hyvin.. Mutta hyppytaukoon (Vikillä hypätty viimeeksi kunnolla kisoissa lähes 7vkoa sitten) nähden meni hyvin. Kyllä meidät taas kohta kisakentillä nähdään!"



Tallille palattuamme purattiin auto ja hoidettiin Viki ja Fasu pois (mm. venytykset & mömmöt jalkoihin + selkään) jonka jälkeen käytiin hetki irtojuoksuttamassa Helkaa tarhassa. Videolta löytyykin muutama klippi ponin juoksutuksesta, sekä myös hieno loppukevennys.. ;D Sitten tehtiinkin iltatalli ja ponskit pääsivät nukkumaan joskus 8 aikoihin.



Tämä viikko otetaan Fasun kanssa varmaan aika rennosti, varsinkin jos ollaan nyt sunnuntaina lähdössä estekisoihin. Mutta muistakaahan nyt myös klikkailla noista alla olevista napeista - jos luitte/tykkäsitte - kun vain 5% rekisteröityneistä lukijoista tekee sen. Se on pieni asia ja vaiva teille, mutta sitäkin isompi asia minulle - kiitos! :')

14 kommenttia:

  1. Kjheh, ole hyvä avusta! Mut toi videon loppu on kyl se paras osa koko hommasta ;D

    VastaaPoista
  2. Vastaukset
    1. AA! mä luulin että viki on ellan heppa:D

      Poista
    2. Haha, joo useempi on luullut :D Perjaatteessa Viki onkin melkein kuin Ellan oma.

      Poista
  3. Hienosti ponit pomppaa + helka on ihan supersöpö ku se juoksentelee tuol tarhas <3

    VastaaPoista
  4. miten ootte opettanu noi hevoset tollai antaa jalkaa? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Apua, emmie enää muista :D Jotenki vissiin et nostettiin aluksi se jalka ite ja yhdistettiin käskyyn "jalka" ja annettiin nami.

      Poista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)