maanantai 26. syyskuuta 2011

would you swear that you'll always be mine

Oltiin tänään Ellan kanssa aamupäivällä Katjan luona heppailemassa. Mie olin mukana, koska miulla on iki-ihanan koeviikon kunniaksi tänään vapaapäivä (... lukemiseen) :D Ella ratsasti siis Katjan new forest-ruunalla Hupulla, joka on siis 15-vuotias, jos joku halusi välttämättä tietää! Katja meni samaan aikaan Ellan kanssa omalla torinhevosruuna Clasullaan.

Hupu oli Ellan mukaan ihan mukava, vähän pirtsakka tosin, joka ilmeni pienellä pukittelulla ja pelleilyllä (ao. video) Muuten Hupu oli toimiva ja kiva! Lopuksi Ella vaihtoi vielä Katjan kanssa hevosia ja meni hetken Clasulla pientä pystyä ja loppuverkkasi sen. Clasu oli kuulemma tosi kiva ja ihanan rennon tuntuinen! Onnistunut heppailu siis taasen ;D













Vikillä kävi siis tänään hieroja hieromassa sen ja antamassa sähköshokkihoitoa! Vikin selkä oli siis tod. näköisesti keskiviikkona tarhassa venähtänyt, hieroja epäili että Vikillä on revähdys takaselän syvissä lihaksissa. Ei siis ollut jumissa, niin ku mie olin tänne vahingossa mennyt kirjoittelemaan.. :D Ella sai hyviä hoito-ohjeita ja hieroja tulee uudestaan noin 1-2vk päästä.

Sen jälkeen Ella tuuppaili Fasun kanssa kentällä noin puoltoistatuntia (jotka tosin sisälsivät 20min välikäynnit kiitos miun soiton.. :D) Fasu oli tosi kiva ja toimi hyvin, lukuunottamatta pieniä ongelmia, jota aluksi oli vasemman laukan kanssa. Fasun ratsastuksen jälkeen Ella ja Elina menivät laittamaan Helkaa kuntoon ja Ella napsikin Elinasta ja Helkasta muutaman kuvan ja videon kentältä! Helka oli tasaisen rento ja mukava, eikä tikittänyt yhtään =)











Sitten vielä pikkuvideokooste tältä päivältä, niin eiköhän tää bloggaus ollut tässä! Katsotaan jatkuuko videoputki vielä kun nyt on tullut kolmelta päivältä peräkkäin video blogiin! Ja suurkiitokset meijän yli 120 ihanalle lukijalle plus tietysti myös anonyymeille! :')

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)