maanantai 18. heinäkuuta 2011

ima ready for show

Tänään hypättiin pitkästä aikaa kunnolla kentällä. Hypättiin Ellan kanssa eri aikaan, että voitaisiin kuvata toisiamme! Ella meni eka Vikillä ja sitten mie Fasulla. Mie pistinkin pari päivää sitten muutaman kuvan mein esteistä. Ja kentän pohja on muuten aika jees! Tuli vaan täs mieleen. Juha vois tosin lanata sen joku päivä ;D

Viki raukka, jota oli ötökkä purrut. Tajuaakohan sen tästä :D

Viki oli kuulemma tosi kiva, laukat toimivat hyvin pienen alkukankeuden jälkeen. Ei kyttäillyt mitään ja hyppäsi tosi hyvin! Alkuverkoissa oli kuuntelevainen ja kulki hyvin. Kaikinpuolin siis mukava! ;D Oisin ehkä halunnut tähän vielä laajempaa sepostusta, mut Ella karkas jo nukkumaan ja miun on vähän huono toisen puolesta kirjoittaa. Paitsi et mie hyppäsin sen radan pari kertaa Vikillä ihan lopuks! Ihan hyvin meni ku ottaa huomioon etten oo menny paljoa Viksulla ja varsinkaan lähiaikoina. Kuiteskin semmoin perus Viki! En osaa selittää :D






Sitten oli miun ja Fasun vuoro! Aattelin nyt esteillekin kokeilla piiiitkästä aikaa kuolainta. Fasulla oli joskus käytössä pari kertaa estekuolaimena pessoat, mutta lainasin ja kokeilin tänään Helkan kumipelhameita, jotka olivat kyllä aika hyvä vaihtoehto! Pitääpi käydä shoppailemassa pojulle omat sellaiset :')

Fasukin oli tänään tosi mukava. Aluksi oli ehkä vähän lieviä hallinta- ja jarrutusongelmia ku raukka oli niiin innoissaan ku pääs hyppäämään! Vikan esteen jälkeen nähtiin välillä söpöjä pään nakkeluita ja pikkupomppuja, aawss. Pitäis joskus ikuistaa seki ;D Hypättiin aluksi jotain pikkurataa ja keskityttiin hyviin teihin, ponnistuspaikkoihin ja ylipäätänsä tekniikkaa. Fasun keskittyminen ei tosin ollut niin pienillä parhaillaan ja vähän sähelsi, mutta Ella huuteli meille välillä ohjeita niin saatiin useampi hyvä suoritus! Sitten nostettiin jonkun verran esteitä, oisko ollut joku ~80-90cm rata? En tiedä ku ei pahemmin mittailtu.




Menin myös ratojen oheella yksittäisenä meijän liikennemerkkiokseria, joka näkyy noissa Vikin kuvissakin. Ella nosti sen joksikin metriseksi (?) vai oiskohan ollut isompi - jaa-a ja hyppäsin sitä siis muutaman kerran. En viitsi ihan kaikkea blogiin laittaa, että jää jotain ennennäkemätöntä matskuakin Fasun tulevaan videoon ;D

Videolta otettu, aika hehkee laatu :')

Menin sen jälkeen sarjaa muutaman kerran. Aina hyvän hypyn jälkeen Ella korotti 5 cm, ei hajuakaan mistä korkeudesta lähdettiin, koska ei mitattu missään välissä (paitsi lopuksi). Mie en tiiä, mut mie jotenki niin tykkään hypätä sarjaa :D Jotenki hauskaa! Lopetin sitten kun Fasu meni sarjan vielä tosi varmasti ja innokkaasti. Ei muuten epäröinnyt ollenkaan vaan hyppäsi kuin vettä vaan, olin tosi tosi ylpeä pojasta! ♥ Pyysin mielenkiinnosta Ellaa vikan hypyn jälkeen mittaamaan sarjan tokan esteen, joka oli jopa 120 cm?! Ei kyllä tuntunut siltä selästä käsin! Ella tuli sitten ottamaan muutaman hypyn, jonka jälkeen mie loppuverkkailin Fasun. Otin aluksi tuntumalla kaikki askellajit läpi, kunnes venyttelin eteen-alas.


Sitten oli Helkan vuoro, jolla oli tänään ohjelmassa vähän hypytystä! Aluksi käväistiin tallin lähellä olevalla hiekkakuopalla todistamassa Helkalle taas, ettei se ole ihan ylivoimainen! Poni on joskus sen mennyt ylös, sekä alas, mutta nyt päättänyt ettei suostu lähellekkään kys. paikkaa. Toissapäivänä tehtiin tosin läpimurto ja Helka käveli loppujen lopuksi sen alas ihan ilman mitään ongelmia. Tänään hiekkakuoppa oli aluski taas ihan ylitse pääsemättömän pelottava, mutta pian poni itsekin tajusi, ettei sen niskuroinnilla ole mitään järkeä.. :D Höpsö poni! Meni lopulta monta kertaa hiekkakuopan ylös alas.

Jtn. aika vanhoja kuvia hiekkakuopasta.. :D

Nykyisin tuo hiekkakuoppa on aika loiva, ku siitä on menty monesti!

Sitten mentiin hypyttämään Helkaa hetkeksi kentälle, tai no Ella hypytti ja mie nappasin muutaman kuvan ja videon! Poni oli kuulemma tänään yllättävän järkevä, käyttäytyi asiallisesti hypyttäessä, sekä harjatessa! Muutenkin oli mukava käsitellä, mikä oli vähän yllättävää pikkuneidiltä ;D Nostettiin pikkuhiljaa pikkupystystä 110 cm asti, johon otettiin muutama hyvä hyppy ja sitten laskettiin este pienemmäksi. Kun estettä oli laskettu Helka hyppäsi nätisti, mutta jotenki ihmeellisesti kesken hyppykaaren laski päänsä alas ja kolautti nenänsä puomiin, jonka aikana puri itseään huulesta. Voi pientä :(

Lähdettiin äkkiä talliin tyrehdyttämään verenvuoto ja Ella saikin sen tyrehtymään! Kiva jälki tosin huuleen jäi, muttei tarvi onneksi tikkausta! Poni ei tosin ollut moinaskaan, eikä haava vaikuttanut oikein mitenkään :D Höpsö!


Aeeeww ku kutitti!


Fasu levitteli vähän heiniään...

Sitten lopuksi lyhkäinen, _erittäin simppeli_ video, jossa on muutamia hyppyjä! ;D


2 kommenttia:

  1. jee nää sun/teijjän postaukset on aina yhtä kivoja ! :) söpön väriset nuo vikin suitset (+ martsarit ? :o :D) ja vähänkös tuo helka hyppää hyvin, oon ennenki ''ihaillu'' sun videoista sen hyppyjä (-':

    VastaaPoista
  2. milla, Kiitti! :') Eikös ookki, mieki tykkään! Joo Helka hyppää hyvin tuon kokoiseksi, raukka hyppää vaan mieluiten liian läheltä, mutta sitä yritetään pikkuhiljaa korjata =)

    VastaaPoista

Huom! Kommentit näkyvät vasta hyväksymiseni jälkeen, joten ethän lähetä samaa viestiä kahdesti! Kiitos :)